DESPRE CATALIN AMARIUTEI

Catalin in Prezent

Catalin Amariutei este Terapeut si Instructor International ThetaHealing® atestat prin THInK Institute Of Knowledge din SUA, antreprenor si consultant in afaceri. A ajutat prin activitatea sa oameni de pe 5 continente sa-si depaseasca blocajele si limitarile si sa aduca in vietile lor personale si profesionale schimbarile dorite.

A ajutat sute de oameni sa obtina transformari vizibile in vietile lor in domenii precum:

  • Eliberarea de blocaje mentale sau emotionale;

  • Cresterea performantelor profesionale si financiare;

  • Gasirea sufletului pereche;

  • Imbunatatirea relatiei de cuplu;

  • Vindecarea relatiilor din familie;

  • Vindecari emotionale (depresie, anxietate, dependente etc.)

  • Vindecarea tiparelor comportamentale daunatoare (inclusiv a dependentelor);

  • Vindecarea de afectiuni fizice;

  • Dezvoltarea personala si interpersonala;

  • Regasire si dezvoltare spirituala.

Misiunea sa pentru aceasta etapa de viata este sa ajute cat mai multi oameni sa genereze in vietile lor imbunatatirile pe care si le doresc si sa regaseasca bucuria de a trai si de a se dezvolta.

Isi implineste misiunea prin activitatea de Terapeut si Instructor ThetaHealing®, workshopurile si programele de dezvoltare personala si profesionala, vindecare personala si educatie spirituala pe care le-a creat si le desfasoara si prin activitati de caritate.

Toate programele transformationale, cursurile si workshopurile create si livrate folosesc cunostintele si informatiile dobandite prin studiul diferitelor culturi si curente spirituale/religioase de pe Glob cumulat cu experienta din domeniul terapeutic si propria viata.

Cum a ajuns aici

COPILARIA si intrebarile

Inca din copilarie, am manifestat o dorinta puternica de a intelege modul in care functioneaza oamenii si mediul inconjurator si am avut o predispozitie spre solutionarea intr-un mod creativ a diferitelor disfunctionalitati pe care le observam in relatii, societate si modul de functionare al diferitelor sisteme si obiecte.

Curiozitatea m-a impins in studiul Fizicii, Astronomiei si Matematicii fapt ce m-a adus treptat in situatia de a ma indoi de existenta unei forme de Divinitate care sa fi creat Universul si lumea in care ma aflu. Forma de spiritualitate pe care o traiam la momentul respectiv, pur si simplu nu se lega cu stiinta care imi oferea dovezi concrete si principii exacte.

VIATA DE ADULT si uitarea

Concluzionand ca viata e materie si atat, am ales sa-mi cultiv ulterior abilitatile in zona afacerilor prin urmarea unei facultati cu specializare in management si antreprenoriat. Simtind totusi ca vreau sa construiesc o lume mai frumoasa am ales sa ma implic in actiuni de voluntariat si proiecte cu impact social.

A urmat o perioada profesionala presarata cu antreprenoriat, management de evenimente si consultanta pentru fonduri nerambursabile. Perioada pe parcursul careia starea mea de sanatate a inceput treptat sa se deterioreze din cauza (credeam eu) stilului de viata nesanatos si plin de stres.

In acelasi timp, cu toata agitatia mea de zi cu zi, am inceput sa observ anumite sincronicitati in viata mea. Aveau loc momente de o profunda liniste mentala in care universul se aseza in asa fel incat sa obtin ceea doream si sa intalnesc persoanele potrivite fara sa depun un efort. Aceste momente au dat startul unei cautari de intelegere cu privire la modul in care se incadreaza aceste momente in lumea descrisa in cartile de Fizica.

CAUTAREA si fluxul vietii

Acestia au fost primii pasi care m-au pus pe calea explorarii laturii mele spirituale si cautarii unor raspunsuri la intrebari precum: De ce exist? De ce e lumea astfel? De ce exista raul in lume si de ce e permis de Dumnezeu? De ce cateodata lucrurile se aranjeaza foarte frumos si in restul timpului nu?

Am reluat spiritualitatea din punctul in care ma oprisem cand eram mic si in ciuda faptului ca eram mai matur si acum eram in cautare de raspunsuri la intrebari concrete, tot nu reuseam sa inteleg cum se poate ca Iubirea aproapelui sa includa pedepse, lipsa de compasiune si respingerea celor care cred altfel decat mine.

In momentul in care nu stiam pe ce cale sa mai merg pentru a putea intelege ce se intampla, au inceput sa apara in viata mea o serie de oameni si prieteni noi care mi-au recomandat carti, studii si mi-au oferit posibilitatea de a discuta idei, concepte si perspective personale.

Acela a fost momentul in care am simtit ca incep sa reintru in fluxul natural al vietii mele si sa-mi permit sa cred din nou in concepte precum Iubire, Compasiune, Acceptare si Unitate. Am studiat Hermetismul, Alchimia, scrieri evanghelice gnostice si scriitori curenti despre spiritualitate, constiinta si geometrie sacra. Treptat, am simtit ca incep sa inteleg cu adevarat cum functioneaza Universul si lumea in care traiesc, dincolo de limitele Fizicii Mecanice, si dincolo de dogme. Am inceput sa studiez si Fizica Cuantica si am vazut corelatii intre principiile stiintifice si principiile spirituale pe care le-am studiat. ”Stiinta nu neaga spiritualitatea!” – mi-am zis. De fapt, de cele mai multe ori ajunge sa confirme concepte spirituale stiute si aplicate de mii de ani.

Totul avea sens acum.

CUNOASTEREA si practica

In ciuda noilor intelegeri si revelatii si in ciuda unui stil de viata mai sanatos, starea mea de sanatate nu se imbunatatea.

Invatasem cum functioneaza Universul, am si incercat sa aplic principiile pe care le invatasem si totusi, in viata mea fizica, nu vedeam imbunatatiri.

Ceva totusi lipsea din ecuatie. De ce aveam sanatatea subreda si de ce nu aveam inca succes in viata profesionala.

Toata situatia s-a schimbat in momentul in care am dat “intamplator” peste cartea de Theta Healing® scrisa de Vianna Stibal. Mai auzisem de tehnica la o prietena si mi-am zis sa vad despre ce este vorba.

Studiind cartea, am inteles in scurt timp ca ceea ce gandesc si simt determina ceea ce traiesc, inclusiv starea mea de sanatate fizica. Acesta era raspunsul! Nu am mai stat pe ganduri si am cautat primul curs de pregatire in Theta Healing®.

Desi am adus cu mine la curs tot scepticismul pe care il aveam disponibil (mai ales cand stiam ca in lumea asta exista o gramada de secte, culte si oameni care incearca sa profite de naivitatea ta) am ramas totusi uimit de ceea ce am trait. Am trait experiente pe care le credeam imposibile, lipsite explicatii rationale, stiintifice. Erau de domeniul fizicii cuantice, acel domeniu complex si ciudat care da de furca si celor mai experimentati fizicieni.

Am invatat la cursul de Theta Healing® cum sa lucrez cu subconstientul meu, cu starile mele emotionale si cum sa-mi dezvolt intuitia. Am inteles ca de fapt, cursul este facut sa-ti ofere un set de unelte puternice, eficiente si rapide pe care le poti utiliza sa-ti creezi viata pe care ti-o doresti, lipsita de suferinta si durere, toate fara sa ceara de la tine o afiliere religioasa sau dogmatica.

La scurt timp dupa primul curs, starea mea de sanatate a devenit foarte buna.

Viata mea s-a schimbat atat de mult dupa acel prim curs si mi-a placut atat de mult incat am continuat pregatirea in tehnica pentru a afla cat mai multe despre cum sa-mi fac viata mai frumoasa si cum sa-i ajut si pe cei din jurul meu. In sfarsit gasisem metoda prin care puteam aplica si integra acele principii spirituale si fizice pe care le studiasem.

MISIUNEA si de ce ma bucur de ea

In tot acest proces a inceput sa se contureze in mintea mea un scop, o misiune. Mi-am dat seama ca exista un motiv pentru care m-am nascut si un motiv pentru care am trait toate experientele pe care le traisem si acel motiv este: 

Sa ajut cat mai multi oameni sa genereze in vietile lor imbunatatirile pe care si le doresc si sa regaseasca bucuria de a trai si de a se dezvolta.

Acela a fost momentul cand am inteles ca acea chemare de cand eram mic de a afla cum functioneaza lucrurile si oamenii nu a fost in van. Ea a fost motorul care m-a impins sa devin OMUL, CONSULTANTUL, TERAPEUTUL si TRAINERUL THETA HEALING de azi.

Si astfel, am pornit pe aceasta cale de a te ajuta pe tine, cel ce citesti azi aceste randuri, sa-ti descoperi adevarata natura, putere si misiune in aceasta viata in aliniament si unitate cu principiile fizice si spirituale de functionare ale acestui Univers.

Iti  multumesc pentru oportunitatea de a-ti fi alaturi pe drumul tau de regasire si evolutie!

“Fii si creeaza ACUM schimbarea pe care doresti sa o vezi in viata ta si in lume.”

Adaptare Mahatma Gandhi

Hai să vorbim!

Contactează-ne cu încredere. Toate conversațiile au caracter privat și îți vom răspunde în cel mult 24 de ore.