CURS THETA HEALING® AVANSAT

CUM ÎȚI CONTINUI CĂLĂTORIA

 • Înveți cum să vindeci principalii generatori de boli și afecțiuni din viața ta;

 • Descoperi mai multe exerciții și metode practice prin care să-ți îmbunătățești viața în mod exponențial;

 • Vindeci relațiile din familia ta și să le duci la un nou nivel de armonie și dezvoltare;

 • Duci lucrul cu tine și cu cei din jurul tău la următorul nivel și să obții schimbările dorite mult mai rapid;

 • Descoperi în profunzime lumea dincolo de aspectul material;

 • Înveți cum să creezi și să modelezi mediul din jurul tău pentru a-ți potența abilitățile și rezultatele în viața de zi cu zi;

 • Îți dezvolți și mai puternic abilitățile intuitive;

 • Accesezi o stare mai profundă a undelor cerebrale Theta;

Curs Theta Healing Avansat

CE O SĂ FACEM LA CURS

 • Descoperi și practici moduri diferite de conectare rapidă în starea Theta și înțelegi importanța împământării.

 • Înveți în mod avansat descărcarea de sentimente și lucrul cu sentimentele

 • Te eliberezi de sentimentele de Respingere, Regret și de Resentimente – principalii consumatori de energie vitală și de manifestare și principalii generatori de boli și afecțiuni din viața ta

 • Beneficiezi de descarcărea a peste 900 de sentimente esențiale pentru dezvoltarea ta viitoare și crearea vieții pe care ți-o dorești cu ușurință și într-un mod armonios

 • Înveți despre cele 7 Planuri ale Existenței și înțelegi rolul și importanța fiecăruia în viața ta

 • Te conectezi prin intermediul celui de-al 7-lea plan la diferitele planuri ale existenței

 • Te eliberezi de legămintele, jurămintele și contractele limitative pe care le ai cu planurile existenței

 • Vindeci sufletul rănit și zdrobit

 • Vei vindeca experiența ta de copil din perioada în care erai în pântecul mamei tale – conform studiilor ștințifice recente, o foarte mare parte din viața ulterioară a unui om este determinată de experiența din pântecul mamei

 • Înveți cum să te conectezi cu materia anorganică (obiecte, minerale, cristale) și cum să le cureți de energiile și amprentele energetice care nu-ți servesc

 • Înveți cum să te conectezi cu plantele și animalele și cum să realizezi vindecări pentru acestea

 • Vei învăța și practica conectarea cu strămoșii – prin care vei putea vindeca și soluționa relațiile cu persoanele care nu se mai află în acest plan

 • Înveți cum să te conectezi cu Sinele Tău mai Înalt (Eul Superior) sau cu Sinele Mai Înalt al altor persoane – exercițiu foarte util pentru soluționarea mai ușoară a situațiilor din propria viață și pentru lucrul cu persoanele care se află în incapacitate de comunicare (copii, persoane aflate în comă sau cu afecțiuni care blochează comunicarea normală)

 • Practici vindecarea Inimii Frânte utilizând undele sonore – una din cele mai puternice metode de autovindecare predate în cadrul cursurilor Theta Healing®

 • Eliberarea și curățarea amintirilor flontate – amintiri care rămân imprimate în subconștient ca urmare a diferitelor experiențe precum: șoc, traumă, inconștiență sau anestezie

* CONDIȚII PREALABILE DE PARTICIPARE: Cursul Theta Healing® de Bază
** Cursul este 75% experiență practică.
*** Acest curs este necesar pentru a putea participa la oricare dintre cursurile ulterioare din curricula Theta Healing®.

TESTIMONIALE

E un curs altfel. Un curs de la care înveți să îți trăiești viața! Sincer! și fără frici!

Pentru că aici îți descoperi fricile, le întelegi, le înlături! Din punctul meu de vedere, din cauza fricilor, noi, oamenii, uităm să trăim cu adevărat!

ALEXANDRU V., Antreprenor
Mi-a depășit orice așteptare.
Profesionalism, implicare și spirit pozitiv. Cătălin îți dă încredere ca orice îți dorești chiar se poate împlini. Personal pot confirma că am început să pun în practică puțin câte puțin și am avut magica surpriză să se împlinească. Acest lucru mi-a dat încredere să aprofundez lectura și să practic și mai mult.

Recomand cu cel mai mare drag tuturor să traiască această experiență: participarea la curs, descoperirea informației și practicarea. E ceva ce doar testând pe pielea ta te convingi și ajungi să crezi.
Recunosc faptul că eu am plecat din poziția de sceptică. Din acest motiv pentru mine efectul a fost cu atât mai puternic. Cătălin știe să insufle oricui încredere în forțele proprii și este extrem de pasionat de ceea ce face. Asta îl face atât de minunat.

SILVIA Ț., Banking, Romania
Cursul de Theta Healing m-a ajutat într-o mult mai mare măsură decât m-am așteptat. Am plecat de acolo cu o stare de împlinire sufletească, de liniște și stabilitate interioară cum nu mai avusesem de multă vreme. Plus o doză importantă de optimism și încredere în mine și-n viitor.
Am învățat să pun întrebările potrivite pentru a-mi putea crea cale spre sursele (cel mai adesea subconștiente) ale problemelor și am învățat că toate concepțiile greșite pe care le avem pot fi schimbate!
Cel mai impresionant aspect, pentru mine, a fost contactul cu oamenii. Pe parcursul celor câteva zile am trăit cu colegii mei niște experiențe care m-au marcat profund. Iar cel mai frumos a fost să văd cum, la sfârșitul cursului, schimbarea se citea și pe chipurile lor: erau mult mai luminoși, mai fericiți și mai senini decât în prima zi.
Recomand cursul tuturor, atât celor care vor să se cunoască, cât și celor sceptici, care cred că o schimbare în bine, în viața lor, nu ar fi posibilă.
Cătălin, este un trainer minunat și un om extrem de cult și dornic de a-și împărtăși cunoștințele și experiența. “Be the change you want to see in the world” este sentimentul cu care am rămas după acest curs. Eu am început deja să văd schimbările.
ALINA T., IT, Romania

Prima dată când i-am cerut ajutorul lui Cătălin, am fost foarte tulburată din cauza unei dureri foarte puternice pe partea dreaptă a capului. Din nefericire, a fost un caz în care medicii nu pot face mai mult decât să prescrie o mulțime de anestezice dăunătoare. Datorită ajutorului lui Cătălin, durerea a devenit mai puțin puternică, apoi a dispărut complet. Au trecut câteva luni și durerea nu s-a mai întors niciodată. Sunt un client repetat și am avut întotdeauna rezultate foarte bune, asa că recomand cu deschidere serviciile lui Cătălin oamenilor care au nevoie de ajutor. Sunt foarte fericită că l-am găsit!

PAOLA, ITALY

Cătălin este o persoană bună și căruia îi pasă. El este acolo pentru tine în orice moment.
Mulțumesc că m-ai ajutat să schimb atât de multe lucruri în viaț
a mea!

IRENE K., GREECE

Îți mulțumim pentru dragostea, grija și energia uimitor de frumoasă pe care le pui în sesiunile tale! Recomand cu mult drag.

SHAWNITA W., EVENT ORGANISER, USA

Un vindecător excelent și puternic. Îți mulțumesc din nou prietene.

JENNIFER, USA

Pur și simplu uimitor!

Mulțumesc!

KRISTEN L., USA

Sesiune de vindecare incredibilă. Mulțumesc foarte mult!

NADIA K., USA

SĂ FACEM CUNOȘTINȚĂ

Sunt Cătălin Amăriuței și sunt aici să contribui la o lume mai frumoasă și mai bună. 

Îmi place să petrec ore întregi studiind, cercetând și inovând în domenii precum știință, business, management, dezvoltarea resurselor umane, spiritualitate și tehnologii. 

Copilăria mi-a fost presarată cu vise despre un viitor în care lumea trăiește în armonie, colaborează și se concentrează pe dezvoltarea umană, tehnologică și spirituală. O lume care trăiește în abundență și se exprimă liber prin diversitatea de oameni care o compun. 

O lume în care ne concentrăm pe dezvoltare în loc de supraviețuire.

După un timp petrecut așteptând să se întâmple acel viitor, mi-am dat seama că de fapt are nevoie să fie construit de cineva. Am văzut oameni cu viziuni asemănătoare care pas cu pas construiesc acel viitor în prezent și am înteles că viitorul pe care ni-l dorim, are nevoie să fie construit de fiecare dintre noi în parte.

Acest curs a reprezentat o piatră de temelie pentru cel ce mă bucur că sunt în prezent și tehnica este cea mai bună unealtă pe care o am la dispoziție pentru crearea acelui viitor visat. 

Consider că poate fi o unealtă foarte bună și pentru tine. O unealtă prin care îți poți făuri propriul viitor și-l poți aduce în prezent fiind sănătos, împlinit, abundent și fericit.

Am ales să predau acest curs, ca să dau la rândul meu mai departe din ceea ce pe mine m-a ajutat și mă ajută să-mi împlinesc visele.

Ne vedem la curs să făurim vise!

CÂND ARE LOC URMĂTORUL CURS

BUCUREȘTI
28, 29 Februarie – 1 Martie 2020
Vineri: 17:00 – 21:00
Sâmbătă & Duminică: 10:00 – 18:30
Locație: București

BUCUREȘTI
29-30-31 Martie 2019
Vineri: 17:00 – 21:00
Sâmbătă & Duminică: 10:00 – 18:30
Locație: București

CARE ESTE INVESTIȚIA TAAccounts

Accounts

DISCOVERY

631 LEI

PLATA EARLY

Curs Theta Healing® 

Avansat

Plata integrală a cursului până la data de 24 februarie 2020 inclusiv.

ENTERPRISE

800 LEI

PLATA INTEGRALĂ

Curs Theta Healing® 

Avansat

Plata integrală a cursului în perioada 

25 - 27 februarie 2020.

Informații plată

După completarea formularului de înscriere pe care îl poți accesa prin apăsarea butonului ”Mă înscriu„ vei primi un e-mail de confirmare a înscrierii care va include opțiunile de plată disponibile:

 • Plată securizată prin card (link prin care vei putea realiza plata);
 • Virament bancar (coordonatele de virament vor fi incluse în mail).
Banner Netopia

CUM NE ORGANIZĂM

Prin plata cursului vei primi

Curs Theta Healing Avansat
 • 3 zile de curs intensiv Theta Healing® Avansat;

 • Manualul cursului Theta Healing® Avansat – în limba română;

 • Cartea „Metoda Avansată de Terapie Theta” scrisă de Viana Stibal (fondatoarea tehnicii) – în limba română;

 • Certificare Oficială Internațională ThInK (Theta Healing Institute of Knowledge) USA ca practicant al Tehnicii Theta Healing® Avansat;

 • Posibilitatea de a reface în mod gratuit Cursul Theta Healing® Avansat la o dată viitoare în funcție de numărul de locuri disponibile. (Cursul poate fi refăcut în mod gratuit o singură dată, ulterior urmând să beneficiezi de o reducere de 25% din costul cursului);

 • Posibilitatea de a fi selectat drept mentor în Programul de Mentorat Theta Healing® al comunității.

* Mesele de prânz nu sunt incluse în prețul cursului.

Când, Cum și Unde se va desfășura cursul

Organizare
 • Perioada de desfășurare a cursului este:
  28, 29 Februarie – 1 Martie 2020 – BUCUREȘTI;

 • Durata cursului va fi de 3 zile:

  • Vineri: 17:00 – 21:00 [pauza 15 minute];
  • Sâmbătă și Duminică: 10:00 – 18:30 [2 pauze de cafea și 1 pauză pentru masa de prânz];
 • Locație: Va fi anunțată dupa înscriere prin SMS sau e-mail cu 3 zile înainte de începerea cursului; [București]

Principii de organizare, colaborare și desfășurare în cadrul cursului

 • Prezența ta de la începutul cursului până la final: Prin natura intensivă a cursului, în cazul absenței într-una din zilele de curs sau întârzierii cu mai mult de 1 oră în oricare din zilele de curs este imposibilă certificarea ta ca practicant;

 • Confidențialitate: Având în vedere natura practică a cursului, în cadrul anumitor exerciții vor avea loc împărtășiri între colegi cu privire la experiența personală de viață. De aceea, una din condițiile obligatorii pentru a participa la acest curs este păstrarea confidențialității cu privire la aceste împărtășiri atât pe parcursul cursului cât și după încheierea acestuia;

 • Respect față de colegi și față de instructor: Pentru o bună desfășurare a cursului, este esențial să ne respectăm între noi și să colaborăm în construirea unui cadru de siguranță, acceptare și respect;

Prin înscrierea la curs aderi la aceste principii și îți asumi respectarea lor atât pe parcursul desfășurării cât și ulterior încheierii cursului.

Mă bucur să colaborăm într-un mod armonios!

Hai să vorbim!

Contactează-ne cu încredere. Toate conversațiile au caracter privat și îți vom răspunde în cel mult 24 de ore.