DISCLAIMER

Evenimentele, Cursurile, Tehnicile, Terapiile, Serviciile si Produsele promovate, prezentate si vandute in cadrul website-ului www.catalinamariutei.ro de catre S.C. EIN SOF DEVELOPMENT S.R.L nu pot inlocui si nici nu-si propun sa inlocuiasca diagnosticele si tratamentele medicale, ci sunt menite sa fie folosite si in paralel cu acestea.

Informațiile, instrucțiunile sau sfaturile oferite pe website-ul www.catalinamariutei.ro nu sunt destinate sa inlocuiască diagnosticul si ingrijirea medicala sau psihologica profesionala competenta.

Recomandam ca orice forma de tratament medical sa nu fie intrerupt decat la recomandarea si aprobarea unui medic specialist.

Evenimentele, Cursurile, Tehnicile, Terapiile, Serviciile si Produsele promovate, prezentate si vandute in cadrul website-ului www.catalinamariutei.ro nu trebuie interpretate ca o reteta, o promisiune a beneficiilor, pretentii de vindecare sau o garantie a rezultatelor propuse spre a fi obtinute.

Evenimentele, Cursurile, Tehnicile, Terapiile, Serviciile si Produsele promovate, prezentate si vandute abordeaza intr-un mod holistic laturile de natura mentala, emotionala si spirituala cu scopul de aduce armonie si echilibru intre aceste laturi.

Toate informațiile, instrucțiunile sau sfaturile oferite pe website-ul www.catalinamariutei.ro precum si toate Evenimentele, Cursurile, Tehnicile, Terapiile, Serviciile si Produsele promovate, prezentate si vandute respecta dreptul legal de practica spirituala pentru fiecare persoana si sunt oferite intr-o forma lipsita de dogma, acestea promovand o serie de concepte spirituale la care Administratorul site-ului adera si pe care le practica in propria viata.

Termenii de vindecare, vindecator, reprogramare mentala, vindecare emotionala, vindecare spirituala si orice alt termen asemanator sunt folositi in intelesul lor larg, nu in sensul de vindecare medicala, terapie medicala, procedura medicala sau tratament medical.

In calitate de client / participant / cursant, va asumati responsabilitatea completa pentru propria sanatate fizica si bunastare emotionala in oricare din contextele de livrare a serviciilor, produselor, evenimentelor, cursurilor, terapiilor si tehnicilor oferite prin website-ul www.catalinamariutei.ro .

Amariutei Catalin-Ion si S.C. EIN SOF DEVELOPMENT S.R.L. isi rezerva dreptul de alegere a clientilor si de a refuza accesul la serviciile, produsele, evenimentele, cursurile, terapiile si tehnicile oferite prin website-ul www.catalinamariutei.ro persoanelor care nu respecta „Termenii si conditiile”, „Politica de confidentialitate” si acest „Disclaimer”, precum si Principiile prezentate pe parcursul website-ului si orice forma de intelegere contractuala si principiala intre parti.