CE ESTE O SESIUNE THETA HEALING®

Sesiunile ThetaHealing® sunt un proces terapeutic care acționează în plan mental, emoțional, fizic și spiritual cu scopul de a te ajuta să aduci cu ușurință transformările pe care le dorești în viața ta și să-ți împlinești obiectivele personale sau profesionale.

Tehnica ThetaHealing® realizează o punte între psihologie, fizica cuantică și biologia moleculară fiind o formă de meditație și filosofie spirituală cu efecte dovedite științific care acceptă toate religiile fără să fie specifică uneia anume. Tehnica are ca scop transformarea mentală, emoțională, fizică și spirituală a ta prin conectarea cu Energia Cuantică, Inteligentă, Creatoare a Universului, cu Esența Divină din fiecare dintre noi numită și Atoatecreator sau Dumnezeu.

Daca dorești să afli mai multe despre terapia ThetaHealing® și cum funcționează, te invit să accesezi pagina „Despre Theta Healing®”.

CUM TE AJUTĂ SESIUNILE THETA HEALING

Sesiunile de terapie ThetaHealing® sunt utile pentru soluționarea eficientă și holistică a diferitelor situații cu care te confrunți în viață. Schimbările realizate în cadrul sesiunii au un efect rapid prin prisma faptului că acestea sunt integrate la nivel mental, emotional, fizic si energetic/spiritual (TU in intregimea ta).

Rezultate ce pot fi obținute prin sesiunile ThetaHealing®:

 • Îmbunătățirea relațiilor cu familia

 • Îmbunătățirea relației de cuplu

 • Identificarea și dezvoltarea talentelor și pasiunilor

 • Eliberarea de frici sau fobii

 • Îmbunătățirea sănătății fizice

 • Armonizarea stării hormonale

 • Vindecarea stărilor emotionale dăunătoare precum: anxietate, depresie, stres, furie, ură, regret, ranchiună, rușine, umilință…

 • Vindecarea dependențelor de substanțe, obiceiuri, persoane

 • Creșterea performanțelor profesionale

 • Eliberarea blocajelor din calea creșterii veniturilor financiare

 • Eliberarea blocajelor energetice

 • Dezvoltarea abilităților intuitive

Căile de acțiune prin care pot fi obținute aceste rezultate în viața ta sunt:

 • Din punct de vedere mental, vom înlocui (la nivel de subconștient) convingerile limitative (dăunătoare) cu privire la situația pe care dorești să o schimbi. De exemplu, dacă identificăm în subconștient convingeri precum “Mama nu mă iubește” sau “Dacă am bani sunt neliniștit”, le vom înlocui cu “Mama mă iubește” și “Știu cum se simte să am bani și o viață armonioasă în același timp”.

  Motivul pentru care este esențial să schimbăm astfel de convingeri limitative este faptul că ele sunt cele care determină realitatea ta. Sunt convingerile care creează disonanțe între intențiile tale și rezultatele obținute, sunt fricile care te blochează și îți afectează viața.

 • Din punct de vedere emoțional, în cadrul sesiunilor vom elibera emoțiile și sentimentele negative (dăunatoare) precum: ură, rușine, respingere, gelozie, invidie și le vom înlocui cu emoții și sentimente pozitive, constructive pentru sănătatea ta fizică, mentală și emoțională precum iubire, compasiune, acceptare etc. În funcție de situație vom adresa și vindeca traumele emoționale din trecutul tău;

 • Din punct de vedere fizic, prin restructurarea convingerilor și emoțiilor și prin atingerea stării Theta, corpul accesează capacitățile proprii de vindecare și intră în starea de regenerare celulară și cerebrală care contribuie la obținerea unei sănătăți fizice optime. Vianna Stibal, fondatoarea tehnicii, a beneficiat de efectele terapiei ThetaHealing® în momentul în care s-a vindecat de o tumoare la picior;

 • Din punct de vedere energetic/spiritual se eliberează energiile de vibrație joasă și blocajele energetice din structurile tale și se creează un aliniament armonios între toate structurile tale. De asemenea, se generează o potențare a abilităților tale intuitive și de conectare cu esența ta divină.

 • Din punct de vedere relațional sunt eliberate blocajele mentale, emoționale, formele de judecată la adresa persoanelor din viața ta, judecata persoanelor la adresa ta și sunt vindecate experiențele negative cu aceste persoane. Astfel, vei beneficia de o îmbunătățire considerabilă a relațiilor cu familia, partenerul/partenera de cuplu, parteneri de afaceri, colegi de muncă etc. și vei putea baza relațiile tale pe iubire, acceptare și compasiune;

 • Din punct de vedere comportamental, sesiunile de terapie ThetaHealing te pot ajuta în eliberarea de dependențe de substanțe, persoane, tipare de acțiune etc. Deși suntem obisnuiți să credem că dependențele sunt doar cele de substanțe, acestea se pot manifesta și față de persoane, stări emoționale, experiențe, etc.;

CUM DECURGE O SESIUNE

Fiecare sesiune ThetaHealing® este UNICĂ și este creată în funcție de obiectivele tale și structura ta mentală, emoțională, fizică și spirituală curentă. 

Durata procesului terapeutic (numărul de sesiuni) pentru schimbarea unei anumite situații din viața ta este determinată în funcție de obiectivele și structura menționată mai devreme.

Pe parcursul sesiunii te poți aștepta la următoarele demersuri pe care le vom face împreună:

 • Stabilim obiectivul ședinței, care este situația curentă (pe care o dorești schimbată) și cum vrei să fie situația schimbată;
 • Descoperim cauzele și beneficiile situației prezente și care sunt blocajele din calea manifestării/împlinirii obiectivelor dorite;
 • Realizăm efectiv schimbările mentale, emoționale și energetice necesare pentru eliminarea cauzelor și blocajelor și pentru integrarea beneficiilor;
 • Verificăm integrarea schimbărilor realizate și în funcție de situație facem ajustări.

Durata sesiunilor de terapie: 60 de minute.

Sesiunile Theta Healing® se desfașoară în principal în București sau online. Pentru desfășurarea de sesiuni în alte orașe/țări vă invităm să ne contactați prin telefon sau formularul de contact.

PRINCIPII DE COLABORARE ÎN CADRUL SESIUNILOR

În continuare regăsești o serie de principii de colaborare prin care ne asigurăm că procesul terapeutic decurge armonios:

 • CONFIDENȚIALITATE – toate sesiunile individuale au caracter confidențial în acord cu legile țării din care provii sau în care au loc;

 • ACCEPTARE – Sesiunile se desfășoară cu acceptare și respect indiferent de cultură, naționalitate, etnie, rasă, religie, sex, orientare sexuală și ne asumăm neangajare în remarci sau comportamente ce aduc prejudicii demnității tale sau a celorlalți.

 • COMPASIUNE – Cadrul sedințelor este caracterizat de compasiune susținătoare pentru soluționările și schimbările necesare evoluției tale în ritmul tău;

 • RESPECTAREA LIBERULUI ARBITRU – În cadrul ședințelor este respectată libertatea de a alege pentru toate părțile implicate (inclusiv pentru persoanele care nu sunt de față). Toate schimbările la nivel mental, emoțional, fizic și energetic au loc doar cu acordul tău.

 • ACORDAREA SESIUNILOR LA CELE MAI ÎNALTE VALORI ȘI VIRTUȚI – Sesiunile ThetaHealing® sunt acordate la energia de vibrație cea mai înaltă în vedere asigurării binelui tău suprem și obținerea rezultatelor dorite în cel mai bun mod.

 • RESPECT RECIPROC – Fiecare sesiune este caracterizată de respect reciproc intre terapeut si client cat si fata de timpul si activitatea fiecaruia.

 • DEDICARE FATA DE SITUATIA PE CARE DORESTI SA O SCHIMBI – In cadrul sedintelor ne concentram atentia si energia in vederea solutionarii situatiei tale.

 • ASUMAREA SCHIMBARILOR – Acest principiu este esential atat pentru tine cat si pentru mine. Imi doresc sa lucrez cu persoane care vor cu adevarat sa isi faca viata mai frumoasa si sunt dispuse sa actioneze in acest sens. Continutul sesiunilor si timpul acordat acestora sunt foarte valoroase pentru amandoi, de aceea imi doresc sa aplici si sa-ti asumi schimbarile dorite si generate.

Care sunt conditiile pentru o sesiune ThetaHealing®?

Oricine poate beneficia de o astfel de sedinta atata timp cat IN PRIMUL RAND vrea sa imbunatateasca ceva la viata sa si este dispus sa faca demersuri in acest sens. Poate fi o relatie cu o persoana, un domeniu de viata (profesional, financiar), starea mentala, emotionala sau de sanatate, etc.

IN AL DOILEA RAND este nevoie sa crezi ca exista o forma de energie care ne uneste sau este inteligenta, creatoare si care sustine materia in forma ei. Poti sa vezi aceasta energie din punct de vedere fizic, cuantic (totul, inclusiv materia este energie) sau sa o vezi din punct de vedere spiritual sau religios si sa o numesti Dumnezeu, Atoatecreator, Univers, Energie Creatoare etc. Forma de personificare sau de identificare a acesteia este aleasa de tine in functie de apropierea ta de ea.

Pentru mai multe detalii despre tehnica si de ce apare in ecuatie aceasta forma de ENERGIE sau CREATOR te invit sa citesti mai departe aici.

Urmatorul pas este sa ne contactezi telefonic sau in scris si sa programam impreuna o sedinta in functie de spatiile disponibile si timpul tau.

CE ESTE O SESIUNE THETA HEALING®

Sesiunile ThetaHealing® sunt un proces terapeutic care acționează în plan mental, emoțional, fizic și spiritual cu scopul de a te ajuta să aduci cu ușurință transformările pe care le dorești în viața ta și să-ți împlinești obiectivele personale sau profesionale.

Tehnica ThetaHealing® realizează o punte între psihologie, fizica cuantică și biologia moleculară fiind o formă de meditație și filosofie spirituală cu efecte dovedite științific care acceptă toate religiile fără să fie specifică uneia anume. Tehnica are ca scop transformarea mentală, emoțională, fizică și spirituală a ta prin conectarea cu Energia Cuantică, Inteligentă, Creatoare a Universului, cu Esența Divină din fiecare dintre noi numită și Atoatecreator sau Dumnezeu.

Daca dorești să afli mai multe despre terapia ThetaHealing® și cum funcționează, te invit să accesezi pagina „Despre Theta Healing®”.

CUM TE AJUTĂ SESIUNILE THETA HEALING

Sesiunile de terapie ThetaHealing® sunt utile pentru soluționarea eficientă și holistică a diferitelor situații cu care te confrunți în viață. Schimbările realizate în cadrul sesiunii au un efect rapid prin prisma faptului că acestea sunt integrate la nivel mental, emotional, fizic si energetic/spiritual (TU in intregimea ta).

Rezultate ce pot fi obținute prin sesiunile ThetaHealing®:

 • Îmbunătățirea relațiilor cu familia

 • Îmbunătățirea relației de cuplu

 • Identificarea și dezvoltarea talentelor și pasiunilor

 • Eliberarea de frici sau fobii

 • Îmbunătățirea sănătății fizice

 • Armonizarea stării hormonale

 • Vindecarea stărilor emotionale dăunătoare precum: anxietate, depresie, stres, furie, ură, regret, ranchiună, rușine, umilință…

 • Vindecarea dependențelor de substanțe, obiceiuri, persoane

 • Creșterea performanțelor profesionale

 • Eliberarea blocajelor din calea creșterii veniturilor financiare

 • Eliberarea blocajelor energetice

 • Dezvoltarea abilităților intuitive

Căile de acțiune prin care pot fi obținute aceste rezultate în viața ta sunt:

 • Din punct de vedere mental, vom înlocui (la nivel de subconștient) convingerile limitative (dăunătoare) cu privire la situația pe care dorești să o schimbi. De exemplu, dacă identificăm în subconștient convingeri precum “Mama nu mă iubește” sau “Dacă am bani sunt neliniștit”, le vom înlocui cu “Mama mă iubește” și “Știu cum se simte să am bani și o viață armonioasă în același timp”.

  Motivul pentru care este esențial să schimbăm astfel de convingeri limitative este faptul că ele sunt cele care determină realitatea ta. Sunt convingerile care creează disonanțe între intențiile tale și rezultatele obținute, sunt fricile care te blochează și îți afectează viața.

 • Din punct de vedere emoțional, în cadrul sesiunilor vom elibera emoțiile și sentimentele negative (dăunatoare) precum: ură, rușine, respingere, gelozie, invidie și le vom înlocui cu emoții și sentimente pozitive, constructive pentru sănătatea ta fizică, mentală și emoțională precum iubire, compasiune, acceptare etc. În funcție de situație vom adresa și vindeca traumele emoționale din trecutul tău;

 • Din punct de vedere fizic, prin restructurarea convingerilor și emoțiilor și prin atingerea stării Theta, corpul accesează capacitățile proprii de vindecare și intră în starea de regenerare celulară și cerebrală care contribuie la obținerea unei sănătăți fizice optime. Vianna Stibal, fondatoarea tehnicii, a beneficiat de efectele terapiei ThetaHealing® în momentul în care s-a vindecat de o tumoare la picior;

 • Din punct de vedere energetic/spiritual se eliberează energiile de vibrație joasă și blocajele energetice din structurile tale și se creează un aliniament armonios între toate structurile tale. De asemenea, se generează o potențare a abilităților tale intuitive și de conectare cu esența ta divină.

 • Din punct de vedere relațional sunt eliberate blocajele mentale, emoționale, formele de judecată la adresa persoanelor din viața ta, judecata persoanelor la adresa ta și sunt vindecate experiențele negative cu aceste persoane. Astfel, vei beneficia de o îmbunătățire considerabilă a relațiilor cu familia, partenerul/partenera de cuplu, parteneri de afaceri, colegi de muncă etc. și vei putea baza relațiile tale pe iubire, acceptare și compasiune;

 • Din punct de vedere comportamental, sesiunile de terapie ThetaHealing te pot ajuta în eliberarea de dependențe de substanțe, persoane, tipare de acțiune etc. Deși suntem obisnuiți să credem că dependențele sunt doar cele de substanțe, acestea se pot manifesta și față de persoane, stări emoționale, experiențe, etc.;

CUM DECURGE O SESIUNE

Fiecare sesiune ThetaHealing® este UNICĂ și este creată în funcție de obiectivele tale și structura ta mentală, emoțională, fizică și spirituală curentă. 

Durata procesului terapeutic (numărul de sesiuni) pentru schimbarea unei anumite situații din viața ta este determinată în funcție de obiectivele și structura menționată mai devreme.

Pe parcursul sesiunii te poți aștepta la următoarele demersuri pe care le vom face împreună:

 • Stabilim obiectivul ședinței, care este situația curentă (pe care o dorești schimbată) și cum vrei să fie situația schimbată;
 • Descoperim cauzele și beneficiile situației prezente și care sunt blocajele din calea manifestării/împlinirii obiectivelor dorite;
 • Realizăm efectiv schimbările mentale, emoționale și energetice necesare pentru eliminarea cauzelor și blocajelor și pentru integrarea beneficiilor;
 • Verificăm integrarea schimbărilor realizate și în funcție de situație facem ajustări.

Durata sesiunilor de terapie: 60 de minute.

Sesiunile Theta Healing® se desfașoară în principal în București sau online. Pentru desfășurarea de sesiuni în alte orașe/țări vă invităm să ne contactați prin telefon sau formularul de contact.

PRINCIPII DE COLABORARE ÎN CADRUL SESIUNILOR

În continuare regăsești o serie de principii de colaborare prin care ne asigurăm că procesul terapeutic decurge armonios:

 • CONFIDENȚIALITATE – toate sesiunile individuale au caracter confidențial în acord cu legile țării din care provii sau în care au loc;

 • ACCEPTARE – Sesiunile se desfășoară cu acceptare și respect indiferent de cultură, naționalitate, etnie, rasă, religie, sex, orientare sexuală și ne asumăm neangajare în remarci sau comportamente ce aduc prejudicii demnității tale sau a celorlalți.

 • COMPASIUNE – Cadrul sedințelor este caracterizat de compasiune susținătoare pentru soluționările și schimbările necesare evoluției tale în ritmul tău;

 • RESPECTAREA LIBERULUI ARBITRU – În cadrul ședințelor este respectată libertatea de a alege pentru toate părțile implicate (inclusiv pentru persoanele care nu sunt de față). Toate schimbările la nivel mental, emoțional, fizic și energetic au loc doar cu acordul tău.

 • ACORDAREA SESIUNILOR LA CELE MAI ÎNALTE VALORI ȘI VIRTUȚI – Sesiunile ThetaHealing® sunt acordate la energia de vibrație cea mai înaltă în vedere asigurării binelui tău suprem și obținerea rezultatelor dorite în cel mai bun mod.

 • RESPECT RECIPROC – Fiecare sesiune este caracterizată de respect reciproc intre terapeut si client cat si fata de timpul si activitatea fiecaruia.

 • DEDICARE FATA DE SITUATIA PE CARE DORESTI SA O SCHIMBI – In cadrul sedintelor ne concentram atentia si energia in vederea solutionarii situatiei tale.

 • ASUMAREA SCHIMBARILOR – Acest principiu este esential atat pentru tine cat si pentru mine. Imi doresc sa lucrez cu persoane care vor cu adevarat sa isi faca viata mai frumoasa si sunt dispuse sa actioneze in acest sens. Continutul sesiunilor si timpul acordat acestora sunt foarte valoroase pentru amandoi, de aceea imi doresc sa aplici si sa-ti asumi schimbarile dorite si generate.

Care sunt conditiile pentru o sesiune ThetaHealing®?

Oricine poate beneficia de o astfel de sedinta atata timp cat IN PRIMUL RAND vrea sa imbunatateasca ceva la viata sa si este dispus sa faca demersuri in acest sens. Poate fi o relatie cu o persoana, un domeniu de viata (profesional, financiar), starea mentala, emotionala sau de sanatate, etc.

IN AL DOILEA RAND este nevoie sa crezi ca exista o forma de energie care ne uneste sau este inteligenta, creatoare si care sustine materia in forma ei. Poti sa vezi aceasta energie din punct de vedere fizic, cuantic (totul, inclusiv materia este energie) sau sa o vezi din punct de vedere spiritual sau religios si sa o numesti Dumnezeu, Atoatecreator, Univers, Energie Creatoare etc. Forma de personificare sau de identificare a acesteia este aleasa de tine in functie de apropierea ta de ea.

Pentru mai multe detalii despre tehnica si de ce apare in ecuatie aceasta forma de ENERGIE sau CREATOR te invit sa citesti mai departe aici.

Urmatorul pas este sa ne contactezi telefonic sau in scris si sa programam impreuna o sedinta in functie de spatiile disponibile si timpul tau.

TESTIMONIALE

E un curs altfel. Un curs de la care înveți să îți trăiești viața! Sincer! și fără frici!

Pentru că aici îți descoperi fricile, le întelegi, le înlături! Din punctul meu de vedere, din cauza fricilor, noi, oamenii, uităm să trăim cu adevărat!

ALEXANDRU V., Antreprenor
Mi-a depășit orice așteptare.
Profesionalism, implicare și spirit pozitiv. Cătălin îți dă încredere ca orice îți dorești chiar se poate împlini. Personal pot confirma că am început să pun în practică puțin câte puțin și am avut magica surpriză să se împlinească. Acest lucru mi-a dat încredere să aprofundez lectura și să practic și mai mult.

Recomand cu cel mai mare drag tuturor să traiască această experiență: participarea la curs, descoperirea informației și practicarea. E ceva ce doar testând pe pielea ta te convingi și ajungi să crezi.
Recunosc faptul că eu am plecat din poziția de sceptică. Din acest motiv pentru mine efectul a fost cu atât mai puternic. Cătălin știe să insufle oricui încredere în forțele proprii și este extrem de pasionat de ceea ce face. Asta îl face atât de minunat.

SILVIA Ț., Banking, Romania
Cursul de Theta Healing m-a ajutat într-o mult mai mare măsură decât m-am așteptat. Am plecat de acolo cu o stare de împlinire sufletească, de liniște și stabilitate interioară cum nu mai avusesem de multă vreme. Plus o doză importantă de optimism și încredere în mine și-n viitor.
Am învățat să pun întrebările potrivite pentru a-mi putea crea cale spre sursele (cel mai adesea subconștiente) ale problemelor și am învățat că toate concepțiile greșite pe care le avem pot fi schimbate!
Cel mai impresionant aspect, pentru mine, a fost contactul cu oamenii. Pe parcursul celor câteva zile am trăit cu colegii mei niște experiențe care m-au marcat profund. Iar cel mai frumos a fost să văd cum, la sfârșitul cursului, schimbarea se citea și pe chipurile lor: erau mult mai luminoși, mai fericiți și mai senini decât în prima zi.
Recomand cursul tuturor, atât celor care vor să se cunoască, cât și celor sceptici, care cred că o schimbare în bine, în viața lor, nu ar fi posibilă.
Cătălin, este un trainer minunat și un om extrem de cult și dornic de a-și împărtăși cunoștințele și experiența. “Be the change you want to see in the world” este sentimentul cu care am rămas după acest curs. Eu am început deja să văd schimbările.
ALINA T., IT, Romania

Prima dată când i-am cerut ajutorul lui Cătălin, am fost foarte tulburată din cauza unei dureri foarte puternice pe partea dreaptă a capului. Din nefericire, a fost un caz în care medicii nu pot face mai mult decât să prescrie o mulțime de anestezice dăunătoare. Datorită ajutorului lui Cătălin, durerea a devenit mai puțin puternică, apoi a dispărut complet. Au trecut câteva luni și durerea nu s-a mai întors niciodată. Sunt un client repetat și am avut întotdeauna rezultate foarte bune, asa că recomand cu deschidere serviciile lui Cătălin oamenilor care au nevoie de ajutor. Sunt foarte fericită că l-am găsit!

PAOLA, ITALY

Cătălin este o persoană bună și căruia îi pasă. El este acolo pentru tine în orice moment.
Mulțumesc că m-ai ajutat să schimb atât de multe lucruri în viaț
a mea!

IRENE K., GREECE

Îți mulțumim pentru dragostea, grija și energia uimitor de frumoasă pe care le pui în sesiunile tale! Recomand cu mult drag.

SHAWNITA W., EVENT ORGANISER, USA

Un vindecător excelent și puternic. Îți mulțumesc din nou prietene.

JENNIFER, USA

Pur și simplu uimitor!

Mulțumesc!

KRISTEN L., USA

Sesiune de vindecare incredibilă. Mulțumesc foarte mult!

NADIA K., USA

Domenii de actiune

Loading...
Loading...

Hai să vorbim!

Contactează-ne cu încredere. Toate conversațiile au caracter privat și îți vom răspunde în cel mult 24 de ore.