TRAIESTE CONSTIENT SI IMPLINIT

Toti oamenii evolueaza constant si intalnesc in vietile lor diferite situatii prin care le sunt puse la incercare abilitatile, cunostintele si capacitatea de a se adapta si crea.

Din toti acesti oameni, doar un procent foarte mic actioneaza intr-un mod proactiv in vederea acumularii de noi cunostinte si abilitati pe care sa le foloseasca in crearea unui parcurs de viata frumos, cu fericire, armonie si implinire. Motivul pentru care esti aici este pentru ca si tu esti unul din acesti oameni care actioneaza intr-un mod proactiv si cauta noi moduri de se dezvolta personal si interpersonal.

Experientele construite de noi sunt dedicate persoanelor ca tine, persoane care vor sa faca mai mult cu viata lor decat sa treaca prin ea.

RECAPATA CONTROLUL IN VIATA TA

Un eveniment intensiv de 7 ore creat cu scopul de te ajuta sa-ti descoperi puterea de a crea si sa intelegi care sunt fortele subtile care iti modeleaza viata si cum poti sa le folosesti in atingerea obiectivelor tale.

08 iulie 2018

Afla mai multe informatii despre evenimentele cu Catalin Amariutei. Vorbeste acum cu cineva din echipa:

PRINCIPIILE CARE STAU LA BAZA EXPERIENTELOR

TRAIRE SI ACTIUNE CONSTIENTA

Consideram ca unul dintre cei mai importanti pasi in a trai viata pe care ti-o doresti este sa gandesti, sa simti si sa actionezi constient. 

Majoritatea gandurilor si actiunilor noastre sunt dictate de catre subconstient (90%-95%), dincolo de ceea ce constientizam in viata de zi cu zi. Unul din obiectivele noastre in toate experientele este sa te ajutam sa dobandesti aceasta constienta de sine si sa intelegi de ce traiesti viata pe care o traiesti si cum poti sa o schimbi.

IMPUTERNICIRE

Regasirea puterii tale interioare este esentiala pentru toate schimbarile personale si profesionale pe care vrei sa le aduci in viata ta. Identificarea sursei acestei puteri si a modului in care poti sa o folosesti pentru tine si pentru cei din jurul tau este abordata in diferite forme precum identificarea fricilor si blocajelor, a misiunii si a motivatiei in toate experientele cu Catalin.

DEZVOLTARE INTERPERSONALA

Dezvoltarea interpersonala, dezvoltarea relatiilor este esentiala pentru o viata traita in adevarata fericire si armonie. Nu este de ajuns sa te dezvolti pe tine, este necesar sa contribui si la dezvoltarea mediului tau inconjurator pentru a-ti putea crea viata doritaIubire, compasiune, acceptare, recunostinta si contributie sunt concepte pe care vei invata cum sa le integrezi in viata ta si in toate schimbarile pe care le faci.

CONECTARE SPIRITUALA

Toate experientele sunt construite de asa natura incat sa te ajute sa te conectezi cu Energia Creatoare Infinita (Energie Cuantica, Dumnezeu, etc) care este in fiecare dintre noi, cu adevarata ta esenta divina, sursa de viata si sa iti arate cum poti sa o manifesti aici, in acest plan, in aceasta viata, in aceasta clipa. Consideram ca adevarata evolutie spirituala sau metafizica este cea prin care aduci manifesti si in fizic natura ta adevarata, perfectiunea Sufletului tau intr-un mod armonios in aceasta lume.

TESTIMONIALE

E un curs altfel. Un curs de la care înveți să îți trăiești viața! Sincer! și fără frici!

Pentru că aici îți descoperi fricile, le întelegi, le înlături! Din punctul meu de vedere, din cauza fricilor, noi, oamenii, uităm să trăim cu adevărat!

ALEXANDRU V., Antreprenor
Mi-a depășit orice așteptare.
Profesionalism, implicare și spirit pozitiv. Cătălin îți dă încredere ca orice îți dorești chiar se poate împlini. Personal pot confirma că am început să pun în practică puțin câte puțin și am avut magica surpriză să se împlinească. Acest lucru mi-a dat încredere să aprofundez lectura și să practic și mai mult.

Recomand cu cel mai mare drag tuturor să traiască această experiență: participarea la curs, descoperirea informației și practicarea. E ceva ce doar testând pe pielea ta te convingi și ajungi să crezi.
Recunosc faptul că eu am plecat din poziția de sceptică. Din acest motiv pentru mine efectul a fost cu atât mai puternic. Cătălin știe să insufle oricui încredere în forțele proprii și este extrem de pasionat de ceea ce face. Asta îl face atât de minunat.

SILVIA Ț., Banking, Romania
Cursul de Theta Healing m-a ajutat într-o mult mai mare măsură decât m-am așteptat. Am plecat de acolo cu o stare de împlinire sufletească, de liniște și stabilitate interioară cum nu mai avusesem de multă vreme. Plus o doză importantă de optimism și încredere în mine și-n viitor.
Am învățat să pun întrebările potrivite pentru a-mi putea crea cale spre sursele (cel mai adesea subconștiente) ale problemelor și am învățat că toate concepțiile greșite pe care le avem pot fi schimbate!
Cel mai impresionant aspect, pentru mine, a fost contactul cu oamenii. Pe parcursul celor câteva zile am trăit cu colegii mei niște experiențe care m-au marcat profund. Iar cel mai frumos a fost să văd cum, la sfârșitul cursului, schimbarea se citea și pe chipurile lor: erau mult mai luminoși, mai fericiți și mai senini decât în prima zi.
Recomand cursul tuturor, atât celor care vor să se cunoască, cât și celor sceptici, care cred că o schimbare în bine, în viața lor, nu ar fi posibilă.
Cătălin, este un trainer minunat și un om extrem de cult și dornic de a-și împărtăși cunoștințele și experiența. “Be the change you want to see in the world” este sentimentul cu care am rămas după acest curs. Eu am început deja să văd schimbările.
ALINA T., IT, Romania

Prima dată când i-am cerut ajutorul lui Cătălin, am fost foarte tulburată din cauza unei dureri foarte puternice pe partea dreaptă a capului. Din nefericire, a fost un caz în care medicii nu pot face mai mult decât să prescrie o mulțime de anestezice dăunătoare. Datorită ajutorului lui Cătălin, durerea a devenit mai puțin puternică, apoi a dispărut complet. Au trecut câteva luni și durerea nu s-a mai întors niciodată. Sunt un client repetat și am avut întotdeauna rezultate foarte bune, asa că recomand cu deschidere serviciile lui Cătălin oamenilor care au nevoie de ajutor. Sunt foarte fericită că l-am găsit!

PAOLA, ITALY

Cătălin este o persoană bună și căruia îi pasă. El este acolo pentru tine în orice moment.
Mulțumesc că m-ai ajutat să schimb atât de multe lucruri în viaț
a mea!

IRENE K., GREECE

Îți mulțumim pentru dragostea, grija și energia uimitor de frumoasă pe care le pui în sesiunile tale! Recomand cu mult drag.

SHAWNITA W., EVENT ORGANISER, USA

Un vindecător excelent și puternic. Îți mulțumesc din nou prietene.

JENNIFER, USA

Pur și simplu uimitor!

Mulțumesc!

KRISTEN L., USA

Sesiune de vindecare incredibilă. Mulțumesc foarte mult!

NADIA K., USA

Hai să vorbim!

Contactează-ne cu încredere. Toate conversațiile au caracter privat și îți vom răspunde în cel mult 24 de ore.