Te-ai întrebat vreodată de ce ai simțit că poți face mai multe, fi mai multe, avea mai mult, dar nu ai ajuns să aduci acel “mai mult” în viața ta?

Cum ar fi dacă ți-aș spune că poți aduce acel “mai mult”, doar că ai nevoie să inveți “cum”?

Din fericire pentru mine și pentru tine, oamenii au căutat răspunsuri această problemă milenii întregi și acum noi ne putem bucura de rezultatele căutărilor lor.

Mulțumită lor, acum putem să înțelegem cum funcționează lumea noastră interioară și exterioară și o serie de metode au fost dezvoltate pentru a ne ajuta.

Una dintre cele mai bine definite, testate și aplicate metode o poți invata participând la un:

Te-ai întrebat vreodată de ce ai simțit că poți face mai multe, fi mai multe, avea mai mult, dar nu ai ajuns să aduci acel “mai mult” în viața ta?

Cum ar fi dacă ți-aș spune că poți aduce acel “mai mult”, doar că ai nevoie să inveți “cum”?

Din fericire pentru mine și pentru tine, oamenii și-au bătut capul cu această problemă milenii întregi și acum noi ne putem bucura de rezultatele căutărilor lor.

Acum înțelegem cum functionează lucrurile și o serie de metode au fost dezvoltate.

Una dintre cele mai bine definite, testate și aplicate metode o poți invata participând la un:

CURS THETA HEALING® DE BAZĂ

Care sunt beneficiile cursului pentru tine

Relații / Cuplu
 • Înțelegi care pot fi sursele disfuncționalităților din relațiile pe care le ai

 • Înveți cum să modifici aceste surse și să eliberezi blocajele din calea unor relații armonioase

 • Descoperi cum poți să îmbunătățești sau vindeca relațiile cu cei dragi (familie sau prieteni)

 • Înveți cum să te eliberezi de tiparele comportamentale dăunătoare din relația de cuplu

 • Descoperi cum poți să atragi în viața ta partenerul/partenera compatibil/ă

 • Te eliberezi de blocajele, trauma și suferința din relațiile trecute ca să te poți deschide către relații armonioase și fericite în viața ta.

Profesional / Financiar
 • Inveți cum să identifici sursele blocajelor profesionale și financiare din viața ta

 • Înveți cum să te eliberezi de blocajele mentale și emoționale care stau în calea împlinirii obiectivelor de viață

 • Descoperi cum poți să îi ajuți pe cei din jurul și să contribui la o lume mai bună

 • Înțelegi cum poți îmbunatăți relațiile la locul de muncă

Sănătate
 • Descoperi care sunt sursele mentale și emoționale care îți influențează starea de sănătate

 • Înveți cum poți să-ți îmbunătățești starea de sănătate mentală, fizică și emoțională

 • Vindeci aspectele mentale și emoționale care generează afecțiunile fizice cu care te confrunți

 • Înveți cum să te bucuri de mai multă energie în corpul tău

 • Te vindeci de stresul, fricile sau fobiile care te-au împiedicat să îți trăiești viața pe deplin până acum

Dezvoltare Spirituală
 • Înveți cum să te conectezi cu Esența Divină din tine

 • Înveți cum să te eliberezi de energiile de vibrație joasă din câmpul tău și din spațiile în care te desfășori

 • Descoperi cum să potențezi energia din structurile tale

 • Îți dezvolți abilitățile intuitive

CE ESTE THETA HEALING

Tehnica Theta Healing® este una dintre cele mai puternice tehnici de transformare și dezvoltare personală care îți oferă posibilitatea de a aduce prin propriile forțe schimbări care în mod normal ar fi luat o viață întreagă.

Tehnica ThetaHealing® realizează o punte între psihologie, fizica cuantică și biologia moleculară fiind o formă de meditație și filosofie spirituală cu efecte dovedite științific care acceptă toate religiile fără să fie specifică uneia anume. Tehnica are ca scop transformarea mentală, emoțională, fizică și spirituală a ta prin apropierea de Energia Cuantică, Inteligentă, Creatoare a Universului, de Esența Divină din fiecare dintre noi numită și Atoatecreator sau Dumnezeu.

Participând la curs, înveți cum să te folosești de abilitățile tale native de transformare și vindecare mentală, emoțională, fizică și energetică. Inveți cum să îți descoperi aceste abilități, să le potențezi și să înțelegi cum poți aduce în realitate viitorul pe care ți-l dorești într-un mod armonios și plin de iubire necondiționată.

Tehnica a fost creată în 1995 de către Vianna Stibal și în prezent suntem o comunitate de peste 500.000 de Theta Healers.

Curs Theta Healing de Baza

CE O SĂ FACEM LA CURS

Pe parcursul celor 3 zile de curs:

 • Înveți tehnica Theta Healing®. Accesezi starea undelor cerebrale Theta și te conectezi cu Energia Creatoare a tot ceea ce este

 • Înveți cum să identifici și să înlocuiești instantaneu convingerile limitative din subconștient cu acele convingeri care te susțin în evoluția ta

 • Activezi și potențezi intuiția și abilitățile de scanare intuitivă, claraudiție, clarvedere, clarsimțire, etc.

 • Inveti si exersezi lucrul cu emotiile tale.

 • Înveți și exersezi curățarea structurilor și câmpului tău de energii și entități de vibrație joasă precum și de atacuri energetice

 • Înveți cum să realizezi vindecări pentru tine și cei din jurul tău

 • Afli cum poți să atragi în viața ta sufletul tău pereche

 • Înveți manifestarea prin tehnica Theta Healing pentru a atrage și crea cu ușurință ceea ce-ți dorești în viață ta

 • Realizezi conectarea cu Sufletul, Sinele tău mai înalt și vindeci și recuperezi fragmentele de Suflet pierdute în urma experiențelor intense din viața ta

 • Practici modul Theta Healing® de conectare și comunicare cu planurile spirituale/energetice și ființele de lumină din aceastea

 • Beneficiezi de activarea energetică a potențialului genetic latent, activarea sistemelor de tinerețe și vitalitate și vei învăța modalități de reprogramare genetică prin tehnica Theta Healing®

 • Inveți cum să testezi existența convingerilor sau emoțiilor în subconștientul tău

La finalul cursului vei cunoaște una dintre cele mai puternice tehnici de transformare mentală, emoțională și spirituală, pe care o vei putea aplica de fiecare dată cand te confrunți cu o situație de viață pe care dorești să o schimbi. Vei înțelege mai bine de ce trăiești anumite experiențe și situații și cum vei putea să le schimbi. Vei pleca cu posibilitatea de a-ți îmbunătăți relațiile cu cei dragi, de a duce o viață sănătoasă și de a-ți atinge obiectivele în viață mult mai ușor.

* CONDIȚII PREALABILE DE PARTICIPARE: Nici una
** Cursul este 75% experiență practică.
*** Acest curs este necesar pentru a putea participa la oricare dintre cursurile ulterioare din curricula Theta Healing®.

TESTIMONIALE

E un curs altfel. Un curs de la care înveți să îți trăiești viața! Sincer! și fără frici!

Pentru că aici îți descoperi fricile, le întelegi, le înlături! Din punctul meu de vedere, din cauza fricilor, noi, oamenii, uităm să trăim cu adevărat!

ALEXANDRU V., Antreprenor
Mi-a depășit orice așteptare.
Profesionalism, implicare și spirit pozitiv. Cătălin îți dă încredere ca orice îți dorești chiar se poate împlini. Personal pot confirma că am început să pun în practică puțin câte puțin și am avut magica surpriză să se împlinească. Acest lucru mi-a dat încredere să aprofundez lectura și să practic și mai mult.

Recomand cu cel mai mare drag tuturor să traiască această experiență: participarea la curs, descoperirea informației și practicarea. E ceva ce doar testând pe pielea ta te convingi și ajungi să crezi.
Recunosc faptul că eu am plecat din poziția de sceptică. Din acest motiv pentru mine efectul a fost cu atât mai puternic. Cătălin știe să insufle oricui încredere în forțele proprii și este extrem de pasionat de ceea ce face. Asta îl face atât de minunat.

SILVIA Ț., Banking, Romania
Cursul de Theta Healing m-a ajutat într-o mult mai mare măsură decât m-am așteptat. Am plecat de acolo cu o stare de împlinire sufletească, de liniște și stabilitate interioară cum nu mai avusesem de multă vreme. Plus o doză importantă de optimism și încredere în mine și-n viitor.
Am învățat să pun întrebările potrivite pentru a-mi putea crea cale spre sursele (cel mai adesea subconștiente) ale problemelor și am învățat că toate concepțiile greșite pe care le avem pot fi schimbate!
Cel mai impresionant aspect, pentru mine, a fost contactul cu oamenii. Pe parcursul celor câteva zile am trăit cu colegii mei niște experiențe care m-au marcat profund. Iar cel mai frumos a fost să văd cum, la sfârșitul cursului, schimbarea se citea și pe chipurile lor: erau mult mai luminoși, mai fericiți și mai senini decât în prima zi.
Recomand cursul tuturor, atât celor care vor să se cunoască, cât și celor sceptici, care cred că o schimbare în bine, în viața lor, nu ar fi posibilă.
Cătălin, este un trainer minunat și un om extrem de cult și dornic de a-și împărtăși cunoștințele și experiența. “Be the change you want to see in the world” este sentimentul cu care am rămas după acest curs. Eu am început deja să văd schimbările.
ALINA T., IT, Romania

Prima dată când i-am cerut ajutorul lui Cătălin, am fost foarte tulburată din cauza unei dureri foarte puternice pe partea dreaptă a capului. Din nefericire, a fost un caz în care medicii nu pot face mai mult decât să prescrie o mulțime de anestezice dăunătoare. Datorită ajutorului lui Cătălin, durerea a devenit mai puțin puternică, apoi a dispărut complet. Au trecut câteva luni și durerea nu s-a mai întors niciodată. Sunt un client repetat și am avut întotdeauna rezultate foarte bune, asa că recomand cu deschidere serviciile lui Cătălin oamenilor care au nevoie de ajutor. Sunt foarte fericită că l-am găsit!

PAOLA, ITALY

Cătălin este o persoană bună și căruia îi pasă. El este acolo pentru tine în orice moment.
Mulțumesc că m-ai ajutat să schimb atât de multe lucruri în viaț
a mea!

IRENE K., GREECE

Îți mulțumim pentru dragostea, grija și energia uimitor de frumoasă pe care le pui în sesiunile tale! Recomand cu mult drag.

SHAWNITA W., EVENT ORGANISER, USA

Un vindecător excelent și puternic. Îți mulțumesc din nou prietene.

JENNIFER, USA

Pur și simplu uimitor!

Mulțumesc!

KRISTEN L., USA

Sesiune de vindecare incredibilă. Mulțumesc foarte mult!

NADIA K., USA

SĂ FACEM CUNOȘTINȚĂ

Sunt Cătălin Amăriuței și sunt aici să contribui la o lume mai frumoasă și mai bună. 

Îmi place să petrec ore întregi studiind, cercetând și inovând în domenii precum știință, business, management, dezvoltarea resurselor umane, spiritualitate și tehnologii. 

Copilăria mi-a fost presarată cu vise despre un viitor în care lumea trăiește în armonie, colaborează și se concentrează pe dezvoltarea umană, tehnologică și spirituală. O lume care trăiește în abundență și se exprimă liber prin diversitatea de oameni care o compun. 

O lume în care ne concentrăm pe dezvoltare în loc de supraviețuire.

După un timp petrecut așteptând să se întâmple acel viitor, mi-am dat seama că de fapt are nevoie să fie construit de cineva. Am văzut oameni cu viziuni asemănătoare care pas cu pas construiesc acel viitor în prezent și am înteles că viitorul pe care ni-l dorim, are nevoie să fie construit de fiecare dintre noi în parte.

Acest curs a reprezentat o piatră de temelie pentru cel ce mă bucur că sunt în prezent și tehnica este cea mai bună unealtă pe care o am la dispoziție pentru crearea acelui viitor visat. 

Consider că poate fi o unealtă foarte bună și pentru tine. O unealtă prin care îți poți făuri propriul viitor și-l poți aduce în prezent fiind sănătos, împlinit, abundent și fericit.

Am ales să predau acest curs, ca să dau la rândul meu mai departe din ceea ce pe mine m-a ajutat și mă ajută să-mi împlinesc visele.

Ne vedem la curs să făurim vise!

CÂND ARE LOC URMĂTORUL CURS

BUCUREȘTI
16, 17, 18 Septembrie 2022
Vineri: 17:00 – 21:00
Sâmbătă & Duminică: 10:00 – 18:30
Locație: București

BUCUREȘTI
4, 15, 16 Februarie 2020
Vineri: 17:00 – 21:00
Sâmbătă & Duminică: 10:00 – 18:30
Locație: București

CARE ESTE INVESTIȚIA TAAccounts

Accounts

DISCOVERY

1025 lei

PLATA EARLY

Curs Theta Healing 

de Bază

16-18 septembrie 2022

Plata integrală a cursului până la data de 14 septembrie 2022 inclusiv

LIFE CHANGER

1950 lei

PACHET BAZĂ ȘI AVANSAT

Pachet Theta Healing

Bază și Avansat

Plata integrală a pachetului de cursuri Theta Healing de Bază și Avansat.  

Informații plată

După completarea formularului de înscriere pe care îl poți accesa prin apăsarea butonului ”Mă înscriu„ vei primi un e-mail de confirmare a înscrierii care va include opțiunile de plată disponibile:

 • Plată securizată prin card (link prin care vei putea realiza plata);
 • Virament bancar (coordonatele de virament vor fi incluse în mail).
Banner Netopia

CUM NE ORGANIZĂM

Prin plata cursului vei primi

 • 3 zile de curs intensiv Theta Healing® de Bază;

 • Manualul cursului Theta Healing® de Baza – în limba română;

 • Cartea „Theta Healing®” scrisă de Viana Stibal (fondatoarea tehnicii) – în limba română;

 • Certificare Oficială Internațională ThInK (Theta Healing Institute of Knowledge) USA ca practicant al Tehnicii Theta Healing® de Bază;

 • Posibilitatea de a reface în mod gratuit Cursul Theta Healing® de Baza la o dată viitoare în funcție de numărul de locuri disponibile. (Cursul poate fi refăcut în mod gratuit o singură dată, ulterior urmând să beneficiezi de o reducere de 25% din costul cursului);

 • Posibilitatea de a fi selectat drept mentor în Programul de Mentorat Theta Healing® al comunității.

* Mesele de prânz nu sunt incluse în prețul cursului.

Când, Cum și Unde se va desfășura cursul

Organizare
 • Perioada de desfășurare a cursului este:
  16-17-18 Septembrie 2022 – BUCUREȘTI;

 • Durata cursului va fi de 3 zile:

  • Vineri: 17:00 – 21:00 [pauza 15 minute];
  • Sâmbătă și Duminică: 10:00 – 18:30 [2 pauze de cafea și 1 pauză pentru masa de prânz];
 • Locație: Va fi anunțată dupa înscriere prin SMS sau e-mail cu 3 zile înainte de începerea cursului; [București]

Principii de organizare, colaborare și desfășurare în cadrul cursului

 • Prezența ta de la începutul cursului până la final: Prin natura intensivă a cursului, în cazul absenței într-una din zilele de curs sau întârzierii cu mai mult de 1 oră în oricare din zilele de curs este imposibilă certificarea ta ca practicant;

 • Confidențialitate: Având în vedere natura practică a cursului, în cadrul anumitor exerciții vor avea loc împărtășiri între colegi cu privire la experiența personală de viață. De aceea, una din condițiile obligatorii pentru a participa la acest curs este păstrarea confidențialității cu privire la aceste împărtășiri atât pe parcursul cursului cât și după încheierea acestuia;

 • Respect față de colegi și față de instructor: Pentru o bună desfășurare a cursului, este esențial să ne respectăm între noi și să colaborăm în construirea unui cadru de siguranță, acceptare și respect;

Prin înscrierea la curs aderi la aceste principii și îți asumi respectarea lor atât pe parcursul desfășurării cât și ulterior încheierii cursului.

Mă bucur să colaborăm într-un mod armonios!

Hai să vorbim!

Contactează-ne cu încredere. Toate conversațiile au caracter privat și îți vom răspunde în cel mult 24 de ore.