Ce este ThetaHealing®?

Tehnica ThetaHealing® realizeaza o punte intre psihologie, fizica cuantica si biologia moleculara fiind o forma de meditatie si filosofie spirituala dovedita stiintific care accepta toate religiile fara sa fie specifica uneia anume. Tehnica are ca scop apropierea fiecarei persoane in parte de acea Energie Cuantica, Inteligenta, Creatoare a Universului, Esenta Divina din fiecare dintre noi numita si Atoatecreator sau Dumnezeu.

Este o metoda de antrenare si vindecare mentala, emotionala, fizica si sufleteasca care permite eliberarea de convingeri limitative, emotii negative si trairea unei vieti cu ganduri pozitive si virtuti.

Beneficiile ThetaHealing®

Impactul pe care tehnica ThetaHealing® il poate avea atat in viata unei persoane care beneficiaza de terapie cat si in viata unui practicant este unul major.
In continuare, vei gasi enumerate o serie de beneficii pe care le vei putea aduce in viata ta utilizand aceasta tehnica care a schimbat vietile a milioane de oameni fiind aplicata in peste 150 de tari de catre peste 500.000 de practicanti:

 • Imbunatatirea sau vindecarea relatiilor cu cei dragi (familie sau prieteni);

 • Generarea schimbari si imbunatatiri in viata ta profesionala si in aspectele financiare ale vietii tale;

 • Obtinerea unei stari de sanatate optim si creearea conditiilor necesare pentru vindecare fizica;

 • Vindecarea de stresul, fricile sau fobiile care te-au impiedicat sa traiesti viata pe deplin pana acum;

 • Eliberarea rapida a blocajelor mentale si emotionale care stau in calea implinirii obiectivelor de viata;

 • Vindecarea de starile emotionale de despresie sau anxietate;

 • Descoperi adevarata ta putere interioara, sursa ei si cum o poti folosi;

 • Iti dezvolti abilitatile intuitive de clarvedere, clarauditie, clarcunoastere, etc.;

 • Descoperi blocajele si temerile din subcontientul tau si le vindeci;

 • Eliberarea de formele de dependenta din viata ta;

 • Conectarea cu Sufletul si Sinele tau mai inalt;

 • Conectarea cu Energia infinita creatoare a tot ceea ce este cunoscuta sub diferite forme: Energie Cuantica, Dumnezeu …;

 • Conectarea cu diferitele planuri ale existentei (angelice, astrale, etc.);

Cum functioneaza ThetaHealing®?

Unde Cerebrale

Undele cerebrale Theta

Tehnica ThetaHealing® utilizeaza undele cerebrale de tip Theta pentru realizarea schimbarilor si obtinerea rezultatelor dorite.

Creierul functioneaza prin impulsuri electrice, impulsuri care genereaza mai multe tipuri de unde cerebrale precum: Beta, Alpha, Theta, Delta si Gamma.

 • Undele cerebrale de tip Beta sunt caracteristice starii active, treze in care atentia este directionata catre anumite activitati si mediul inconjurator. Acestea sunt necesare pentru gandirea constienta, logica, gandire critica, scriere, citire si socializare;
 • Undele cerebrale de tip Alpha sunt caracteristice momentelor de visare cu ochii deschisi si de relaxare. Sunt necesare pentru coordonare mentala, calm, integrare corp – minte si invatare.  Undele cerebrale de tip Alpha pot fi atinse si prin anumite forme de meditatie;
 • Undele cerebrale de tip Theta sunt caracteristice somnului si pot fi induse prin stari de meditatie profunda. Undele cerebrale de tip Theta contribuie la dezvoltarea intuitiei si a creativitatii, regenerarea fizica/corporala si accesarea subconstientului.
 • Undele cerebrale de tip Delta sunt caracteristice somnului profund si pot fi atinse doar in starile meditative foarte profunde. Acestea contribuie la regenerarea si vindecarea fizica. 
 • Undele cerebrale de tip Gamma au fost descoperite recent, fiind considerate pana la momentul descoperirii drept zgomot de fundal. Inca nu exista o conventie stiintifica cu privire la acestea, dar pana in prezent, studiile au aratat faptul ca undele de tip Gamma sunt generate in momentul in care mai multe regiuni diferite ale creierului sunt stimulate in paralel. Acestea au fost observate in procesele meditative ale calugarilor buddhisti si in starile de iubire si conectare universala.

Prin aplicarea tehnicii ThetaHealing® se atinge cu usurinta, intr-un mod constient (in stare treaza) starea undelor cerebrale Theta, realizandu-se astfel o conectare atat cu Subconstientul/Inconstientul persoanei cat si cu Supraconstientul (esenta divina, Sufletul, Sinele sau Energia/Constienta creatoare a Universului) acesteia in vederea generarii schimbarilor dorite.

Sa intelegem mai bine

Pentru o mai buna intelegere a modului de functionare, putem asocia mintea cu un sistem de operare pentru calculator (ex: Windows/iOS).

Mintea constienta, unde te afli majoritatea timpului este ceea ce vezi pe ecranul monitorului. Poti folosi cursorul sa deschizi fisiere, programe care sa ruleze si sa-ti ofere ceea ce-ti doresti.

Subconstientul reprezinta codul de programare (care ruleaza dincolo de perceptia ta vizuala) din spatele interfatei pe care o vezi. Daca exista o eroare in codul respectiv, rezultatul primit pe ecran pentru o actiune facuta sau ceruta, va fi diferit fata de asteptarile tale. In loc sa primesti litera C atunci cand tastezi C, primesti litera I, un C distorsionat sau programul reactioneaza prea lent sau deloc.

La fel se intampla si in viata de zi cu zi.

Daca iti doresti un rezultat in viata ta, modul in care primesti rezultatul depinde de programele/convingerile care ruleaza in subconstient (daca acestea sustin, distorsioneaza sau blocheaza rezultatul). Pentru a putea rectifica aceasta situatie, ai nevoie sa intri in subconstientul tau (codul programului) si sa modifici acea disonanta mentala sau emotionala care genereaza rezultate diferite fata de asteptarile tale.

In contextul mintii umane, acest lucru se poate intampla accesand starea undelor Theta. Si pentru a fi sigur ca schimbarile realizate sunt benefice pentru tine, apare un factor esential: Administratorul care a creat programul – Energia Creatoare, Cuantica regasita in diferite forme in religiile lumii. Schimbarile se realizeaza prin aceasta Energie Creatoare care are toate cheile si cunostintele necesare pentru a realiza modificarile cele mai potrivite pentru binele tau suprem in modul cel mai rapid si eficient.

Astfel, prin natura sa, tehnica ThetaHealing se adreseaza tuturor persoanelor, indiferent de religie si credinte si procesul terapeutic ThetaHealing implica minim 2 parti: Subiectul si Atoatecreatorul (Energia Creatoare), Terapeutul fiind implicat doar in cadrul sedintelor individuale.

Cum ma poate ajuta ThetaHealing®?

Tehnica ThetaHealing® te poate ajuta in diferite moduri in functie de obiectivele tale curente prin:

Cursuri practicieni ThetaHealing®

Cursurile de pregatire in tehnica ThetaHealing® te ajuta sa preiei fraiele vietii si creatiei in propriile maini. Inveti cum sa lucrezi simplu si rapid cu mintea, emotiile, corpul si sufletul atat pentru tine cat si pentru cei din jur.

Sesiuni individuale

Sesiunile individuale sunt un proces terapeutic care presupune actiuni concentrate/focusate pe identificarea cauzelor unei situatii concrete din viata ta si solutionarea acesteia intr-un mod cat mai rapid si eficient.

TESTIMONIALE

E un curs altfel. Un curs de la care înveți să îți trăiești viața! Sincer! și fără frici!

Pentru că aici îți descoperi fricile, le întelegi, le înlături! Din punctul meu de vedere, din cauza fricilor, noi, oamenii, uităm să trăim cu adevărat!

ALEXANDRU V., Antreprenor
Mi-a depășit orice așteptare.
Profesionalism, implicare și spirit pozitiv. Cătălin îți dă încredere ca orice îți dorești chiar se poate împlini. Personal pot confirma că am început să pun în practică puțin câte puțin și am avut magica surpriză să se împlinească. Acest lucru mi-a dat încredere să aprofundez lectura și să practic și mai mult.

Recomand cu cel mai mare drag tuturor să traiască această experiență: participarea la curs, descoperirea informației și practicarea. E ceva ce doar testând pe pielea ta te convingi și ajungi să crezi.
Recunosc faptul că eu am plecat din poziția de sceptică. Din acest motiv pentru mine efectul a fost cu atât mai puternic. Cătălin știe să insufle oricui încredere în forțele proprii și este extrem de pasionat de ceea ce face. Asta îl face atât de minunat.

SILVIA Ț., Banking, Romania
Cursul de Theta Healing m-a ajutat într-o mult mai mare măsură decât m-am așteptat. Am plecat de acolo cu o stare de împlinire sufletească, de liniște și stabilitate interioară cum nu mai avusesem de multă vreme. Plus o doză importantă de optimism și încredere în mine și-n viitor.
Am învățat să pun întrebările potrivite pentru a-mi putea crea cale spre sursele (cel mai adesea subconștiente) ale problemelor și am învățat că toate concepțiile greșite pe care le avem pot fi schimbate!
Cel mai impresionant aspect, pentru mine, a fost contactul cu oamenii. Pe parcursul celor câteva zile am trăit cu colegii mei niște experiențe care m-au marcat profund. Iar cel mai frumos a fost să văd cum, la sfârșitul cursului, schimbarea se citea și pe chipurile lor: erau mult mai luminoși, mai fericiți și mai senini decât în prima zi.
Recomand cursul tuturor, atât celor care vor să se cunoască, cât și celor sceptici, care cred că o schimbare în bine, în viața lor, nu ar fi posibilă.
Cătălin, este un trainer minunat și un om extrem de cult și dornic de a-și împărtăși cunoștințele și experiența. “Be the change you want to see in the world” este sentimentul cu care am rămas după acest curs. Eu am început deja să văd schimbările.
ALINA T., IT, Romania

Prima dată când i-am cerut ajutorul lui Cătălin, am fost foarte tulburată din cauza unei dureri foarte puternice pe partea dreaptă a capului. Din nefericire, a fost un caz în care medicii nu pot face mai mult decât să prescrie o mulțime de anestezice dăunătoare. Datorită ajutorului lui Cătălin, durerea a devenit mai puțin puternică, apoi a dispărut complet. Au trecut câteva luni și durerea nu s-a mai întors niciodată. Sunt un client repetat și am avut întotdeauna rezultate foarte bune, asa că recomand cu deschidere serviciile lui Cătălin oamenilor care au nevoie de ajutor. Sunt foarte fericită că l-am găsit!

PAOLA, ITALY

Cătălin este o persoană bună și căruia îi pasă. El este acolo pentru tine în orice moment.
Mulțumesc că m-ai ajutat să schimb atât de multe lucruri în viaț
a mea!

IRENE K., GREECE

Îți mulțumim pentru dragostea, grija și energia uimitor de frumoasă pe care le pui în sesiunile tale! Recomand cu mult drag.

SHAWNITA W., EVENT ORGANISER, USA

Un vindecător excelent și puternic. Îți mulțumesc din nou prietene.

JENNIFER, USA

Pur și simplu uimitor!

Mulțumesc!

KRISTEN L., USA

Sesiune de vindecare incredibilă. Mulțumesc foarte mult!

NADIA K., USA

Hai să vorbim!

Contactează-ne cu încredere. Toate conversațiile au caracter privat și îți vom răspunde în cel mult 24 de ore.