SCHIMBAREA – si cum sa te bucuri de ea

Intreaga Existenta / Creatie este un proces continuu de evolutie. Fiecare piatra, planta, animal si om, de la aparitia sa pana in prezent a evoluat, s-a schimbat in ritmul si modul sau propriu.

Multi promoveaza ideea de a nu te schimba pentru nimeni si nimic. O idee buna de altfel, aplicata intr-un mod ignorant de multe ori. Da, nu te schimba pentru cineva sau pentru ceva. Schimba-te pentru tine, pentru viata pe care ti-o doresti si alege care din sfaturile celorlalti chiar sunt bune pentru tine. Versiunea nesanatos aplicata a expresiei este cea in care alegi sa nu te schimbi si in care toata lumea e nevoita sa te accepte asa cum esti fara sa mai cauti sa-ti imbunatatesti propriul caracter in vreun fel sau altul.

Alegerea constienta de a te opri in punctul in care esti fie crezand ca esti perfect, fie crezand ca esti imperfect si ca e normal sa fii asa. Da, esti perfect in aceasta clipa, aici si acum pentru lumea din acest moment, dar asta nu te face imperfectibil.

Suna ciudat, sa fii perfect si in acelasi timp perfectibil.

Poate ca ar fi mai usor de inteles daca as spune ca procesul de evolutie este perfect in sine.

Si dinozaurii erau perfecti pentru mediul lor de atunci, pana cand a venit o schimbare brusca si nu mai erau perfecti pentru noul mediu. Ce a ramas in urma lor au fost mamifere, insecte, si dinozaurii care s-au adaptat la noile conditii: au devenit pasarile si crocodilii din ziua de azi.

In procesul de evolutie nu supravietuiesc cei mai puternici, ci cei mai adaptabili, capabili sa se schimbe in acord cu noul lor mediu.

Corpul tau fizic este cea mai palpabila dovada a naturii tale schimbatoare. Corpul fizic pe care il ai acum este complet diferit de corpul pe care il aveai acum 10 ani. Singurele parti pe care le pastrezi pentru toata viata sunt creierul care se schimba cu fiecare experienta, traire si lucru nou invatat si o parte considerabila din ochi. Cele mai recente studii au descoperit faptul ca si anumite parti din creierul tau se innoiesc intr-o anumita masura prin geneza de noi neuroni.

Sa alegi sa nu te schimbi inseamna sa alegi sa mori mental, emotional si ulterior fizic. Desigur, nu e o moarte rapida, ci una lenta pentru ca viata nu doreste sa stea in loc. Iti ofera continuu noi oportunitati de crestere.

In concluzie: Daca nici corpul tau nu stagneaza in schimbarea sa, de ce te-ai impotrivi acestui proces natural care se intampla si cu mintea ta?

Bucura-te de schimbari pentru ca te duc tot timpul la o versiune mai buna a ta. 

Modul in care alegi sa faci aceste schimbari si calea pe care vrei sa mergi depind de tine. Resursele, tehnicile si directiile sunt nelimitate. 

Te invit sa alegi un mod prin care sa aduci schimbari constiente pentru a obtine viata pe care ti-o doresti.

Viata inseamna miscare, creare si adaptare. Este un flux continuu, un dans in care fiecare componenta a creatiei creste, se dezvolta si atinge noi forme, inaltimi sau profunzimi interactionand una cu cealalta.

Solutii pentru tine

Afla cum te putem ajuta sa solutionezi situatiile din viata ta. Vorbeste acum cu cineva din echipa:

TESTIMONIALE

E un curs altfel. Un curs de la care înveți să îți trăiești viața! Sincer! și fără frici!

Pentru că aici îți descoperi fricile, le întelegi, le înlături! Din punctul meu de vedere, din cauza fricilor, noi, oamenii, uităm să trăim cu adevărat!

ALEXANDRU V., Antreprenor
Mi-a depășit orice așteptare.
Profesionalism, implicare și spirit pozitiv. Cătălin îți dă încredere ca orice îți dorești chiar se poate împlini. Personal pot confirma că am început să pun în practică puțin câte puțin și am avut magica surpriză să se împlinească. Acest lucru mi-a dat încredere să aprofundez lectura și să practic și mai mult.

Recomand cu cel mai mare drag tuturor să traiască această experiență: participarea la curs, descoperirea informației și practicarea. E ceva ce doar testând pe pielea ta te convingi și ajungi să crezi.
Recunosc faptul că eu am plecat din poziția de sceptică. Din acest motiv pentru mine efectul a fost cu atât mai puternic. Cătălin știe să insufle oricui încredere în forțele proprii și este extrem de pasionat de ceea ce face. Asta îl face atât de minunat.

SILVIA Ț., Banking, Romania
Cursul de Theta Healing m-a ajutat într-o mult mai mare măsură decât m-am așteptat. Am plecat de acolo cu o stare de împlinire sufletească, de liniște și stabilitate interioară cum nu mai avusesem de multă vreme. Plus o doză importantă de optimism și încredere în mine și-n viitor.
Am învățat să pun întrebările potrivite pentru a-mi putea crea cale spre sursele (cel mai adesea subconștiente) ale problemelor și am învățat că toate concepțiile greșite pe care le avem pot fi schimbate!
Cel mai impresionant aspect, pentru mine, a fost contactul cu oamenii. Pe parcursul celor câteva zile am trăit cu colegii mei niște experiențe care m-au marcat profund. Iar cel mai frumos a fost să văd cum, la sfârșitul cursului, schimbarea se citea și pe chipurile lor: erau mult mai luminoși, mai fericiți și mai senini decât în prima zi.
Recomand cursul tuturor, atât celor care vor să se cunoască, cât și celor sceptici, care cred că o schimbare în bine, în viața lor, nu ar fi posibilă.
Cătălin, este un trainer minunat și un om extrem de cult și dornic de a-și împărtăși cunoștințele și experiența. “Be the change you want to see in the world” este sentimentul cu care am rămas după acest curs. Eu am început deja să văd schimbările.
ALINA T., IT, Romania

Prima dată când i-am cerut ajutorul lui Cătălin, am fost foarte tulburată din cauza unei dureri foarte puternice pe partea dreaptă a capului. Din nefericire, a fost un caz în care medicii nu pot face mai mult decât să prescrie o mulțime de anestezice dăunătoare. Datorită ajutorului lui Cătălin, durerea a devenit mai puțin puternică, apoi a dispărut complet. Au trecut câteva luni și durerea nu s-a mai întors niciodată. Sunt un client repetat și am avut întotdeauna rezultate foarte bune, asa că recomand cu deschidere serviciile lui Cătălin oamenilor care au nevoie de ajutor. Sunt foarte fericită că l-am găsit!

PAOLA, ITALY

Cătălin este o persoană bună și căruia îi pasă. El este acolo pentru tine în orice moment.
Mulțumesc că m-ai ajutat să schimb atât de multe lucruri în viaț
a mea!

IRENE K., GREECE

Îți mulțumim pentru dragostea, grija și energia uimitor de frumoasă pe care le pui în sesiunile tale! Recomand cu mult drag.

SHAWNITA W., EVENT ORGANISER, USA

Un vindecător excelent și puternic. Îți mulțumesc din nou prietene.

JENNIFER, USA

Pur și simplu uimitor!

Mulțumesc!

KRISTEN L., USA

Sesiune de vindecare incredibilă. Mulțumesc foarte mult!

NADIA K., USA

Hai să vorbim!

Contactează-ne cu încredere. Toate conversațiile au caracter privat și îți vom răspunde în cel mult 24 de ore.