Cum intri în contact cu noi

Îți mulțumim pentru interesul prezentat în dezvoltarea ta și pentru dorința de a ne avea parteneri în acest proces.

Dorim să ne asigurăm că putem colabora într-un mod constructiv și că te putem ajuta în procesul tău de evoluție și de schimbare a vieții în bine. De aceea te invităm să studiezi în prealabil pagina noastră de „Termeni și Condiții” și „Politica de confidențialitate”.

În continuare poți să ne contactezi fie utilizând datele de contact furnizate pe această pagina, fie completând Formularul de contact.

Cum intri în contact cu noi

Îți mulțumim pentru interesul prezentat în dezvoltarea ta și pentru dorința de a ne avea parteneri în acest proces.

Dorim să ne asigurăm că putem colabora într-un mod constructiv și că te putem ajuta în procesul tău de evoluție și de schimbare a vieții în bine. De aceea te invităm să studiezi în prealabil pagina noastră de „Termeni și Condiții” și „Politica de confidențialitate”.

În continuare poți să ne contactezi fie utilizând datele de contact furnizate pe această pagina, fie completând Formularul de contact.

Date contact

Pentru mai multe informatii si programari ne poti contacta la:

Formular de contact

Contactează-ne cu încredere. Toate conversațiile au caracter privat și îți vom răspunde în cel mult 24 de ore.

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

    TRANSFORMA-TI VIATA

    Cursuri Theta Healing

    CURSURI THETA HEALING®

    Cursurile Theta Healing® te invata una dintre cele mai puternice si eficiente tehnici de lucru cu mintea, emotiile, corpul si sufletul. In cadrul cursurilor iti vei dezvolta abilitatile intuitive si-ti vei reprograma subconstientul ca sa poti crea schimbarile pe care ti le doresti in viata ta.

    Intra acum in comunitatea internationala a practicienilor Theta Healing® care aduc schimbari in vietile lor si in vietile celor din jurul lor!
    500.000 de oameni din intreaga lume deja au facut-o.

    Experiente

    EXPERIENTE

    Experientele cu Catalin Amariutei sunt create pentru a te ajuta sa-ti depasesti blocajele si sa-ti manifesti adevarata putere in fiecare domeniu al vietii tale.
    Invata cum sa iti atingi cu usurinta obiectivele si traieste viata dorita.

    Impactul experientelor este generat de imbinarea mai multor elemente teoretice si practice cu eficienta dovedita din Psihologie, Stiinta, Spiritualitate si Biologie moleculara.

    Terapie Theta Healing

    TERAPIE THETA HEALING®

    Utilizand tehnica Theta Healing®, una dintre cele mai puternice si avansate tehnici de vindecare si transformare mentala, emotionala, fizica si spirituala, Catalin te va insoti intr-un proces profund, personalizat, in care vei elibera temerile si blocajele pe care le ai la nivelul subconstientului. Iti reprogramezi astfel structurile si creezi rapid schimbari masive in toate ariile vietii tale, in aliniament cu obiectivele tale.

    Regresii in vieti anterioare

    REGRESII VIETI ANTERIOARE

    Regresia in vieti anterioare este un proces ghidat care iti permite sa accesezi informatii esentiale din experiente si vieti trecute in care descoperi multe din sursele blocajelor cu care te confrunti in prezent si te ajuta sa te eliberezi de ele. Procesul terapeutic genereaza rezultate extraordinare in eliberarea de frici si fobii neintelese, armonizarea relatiilor seminificative din viata ta si dezvoltarea unei vieti prospere.

    TESTIMONIALE

    E un curs altfel. Un curs de la care înveți să îți trăiești viața! Sincer! și fără frici!

    Pentru că aici îți descoperi fricile, le întelegi, le înlături! Din punctul meu de vedere, din cauza fricilor, noi, oamenii, uităm să trăim cu adevărat!

    ALEXANDRU V., Antreprenor
    Mi-a depășit orice așteptare.
    Profesionalism, implicare și spirit pozitiv. Cătălin îți dă încredere ca orice îți dorești chiar se poate împlini. Personal pot confirma că am început să pun în practică puțin câte puțin și am avut magica surpriză să se împlinească. Acest lucru mi-a dat încredere să aprofundez lectura și să practic și mai mult.

    Recomand cu cel mai mare drag tuturor să traiască această experiență: participarea la curs, descoperirea informației și practicarea. E ceva ce doar testând pe pielea ta te convingi și ajungi să crezi.
    Recunosc faptul că eu am plecat din poziția de sceptică. Din acest motiv pentru mine efectul a fost cu atât mai puternic. Cătălin știe să insufle oricui încredere în forțele proprii și este extrem de pasionat de ceea ce face. Asta îl face atât de minunat.

    SILVIA Ț., Banking, Romania
    Cursul de Theta Healing m-a ajutat într-o mult mai mare măsură decât m-am așteptat. Am plecat de acolo cu o stare de împlinire sufletească, de liniște și stabilitate interioară cum nu mai avusesem de multă vreme. Plus o doză importantă de optimism și încredere în mine și-n viitor.
    Am învățat să pun întrebările potrivite pentru a-mi putea crea cale spre sursele (cel mai adesea subconștiente) ale problemelor și am învățat că toate concepțiile greșite pe care le avem pot fi schimbate!
    Cel mai impresionant aspect, pentru mine, a fost contactul cu oamenii. Pe parcursul celor câteva zile am trăit cu colegii mei niște experiențe care m-au marcat profund. Iar cel mai frumos a fost să văd cum, la sfârșitul cursului, schimbarea se citea și pe chipurile lor: erau mult mai luminoși, mai fericiți și mai senini decât în prima zi.
    Recomand cursul tuturor, atât celor care vor să se cunoască, cât și celor sceptici, care cred că o schimbare în bine, în viața lor, nu ar fi posibilă.
    Cătălin, este un trainer minunat și un om extrem de cult și dornic de a-și împărtăși cunoștințele și experiența. “Be the change you want to see in the world” este sentimentul cu care am rămas după acest curs. Eu am început deja să văd schimbările.
    ALINA T., IT, Romania

    Prima dată când i-am cerut ajutorul lui Cătălin, am fost foarte tulburată din cauza unei dureri foarte puternice pe partea dreaptă a capului. Din nefericire, a fost un caz în care medicii nu pot face mai mult decât să prescrie o mulțime de anestezice dăunătoare. Datorită ajutorului lui Cătălin, durerea a devenit mai puțin puternică, apoi a dispărut complet. Au trecut câteva luni și durerea nu s-a mai întors niciodată. Sunt un client repetat și am avut întotdeauna rezultate foarte bune, asa că recomand cu deschidere serviciile lui Cătălin oamenilor care au nevoie de ajutor. Sunt foarte fericită că l-am găsit!

    PAOLA, ITALY

    Cătălin este o persoană bună și căruia îi pasă. El este acolo pentru tine în orice moment.
    Mulțumesc că m-ai ajutat să schimb atât de multe lucruri în viaț
    a mea!

    IRENE K., GREECE

    Îți mulțumim pentru dragostea, grija și energia uimitor de frumoasă pe care le pui în sesiunile tale! Recomand cu mult drag.

    SHAWNITA W., EVENT ORGANISER, USA

    Un vindecător excelent și puternic. Îți mulțumesc din nou prietene.

    JENNIFER, USA

    Pur și simplu uimitor!

    Mulțumesc!

    KRISTEN L., USA

    Sesiune de vindecare incredibilă. Mulțumesc foarte mult!

    NADIA K., USA