CINE ESTI TU DE FAPT

Te-ai intrebat vreodata ce te defineste pe tine ca fiind tu?

Esti corpul tau?
Daca ai pierde maine un deget, ai mai fi in continuare tu? Dar o parte mai mare de corp?
Probabil ca ai raspunde da.

Esti abilitatea de a face ceva?
Daca ai pierde de maine abilitatea de a face cartofi prajiti sau de a picta, ai mai fi in continuare tu?
Si in cazul acesta poate ca ai raspunde da.

Oare sa fii memoria ta?
Daca ti-ai pierde o parte din amintiri sau toate, ai mai fi in continuare tu?
Iti marturisesc ca aceasta intrebare m-a pus si pe mine in dilema…
Pana am inceput sa-mi dau seama ca de cele mai multe ori nu-mi amintesc ce am mancat ieri decat daca ma straduiesc in mod voit sa-mi amintesc. De ce faceam acum 3 ani pe vremea asta nici nu mai zic.
Si atunci…eu functionez zi de zi fara sa stau cu aceste amintiri, memorii prezente constant in constientul meu. Traiesc si sunt eu, chiar si cu ele ascunse sau disparute…
Deci nu…se pare ca nu e nici memoria.

Si atunci…ce te defineste pe tine ca fiind tu de fapt?

Sa fie caracterul? Acele tipare comportamentale, seturi de ganduri care ruleaza pe pilot automat?
De cele mai multe ori, persoanele cu amnezie isi pierd memoria, dar nu si caracterul. In continuare le plac anumite lucruri/activitati, in continuare au anumite atitudini/comportamente pe care le poti recunoaste cu usurinta ca facand parte din persoana de dinaintea amneziei.
Pare sa fie caracterul, asa e?

Si acum vine ultima intrebare: Ce s-ar intampla daca ai alege sa iti linistesti mintea si sa te pozitionezi ca observator? Sa vezi cum gandurile vin si pleaca prin mintea ta.
Daca tu esti observatorul in aceasta situatie…gandurile ale cui sunt, de unde vin?

Si acum cu ce ramai?

  • Nu esti corpul tau
  • Nu esti memoria ta
  • Nu esti mintea/gandurile tale
  • Nu esti emotiile tale

Ramai o forma de Constienta. Un Sine constient de propria existenta care face o serie de alegeri pe care le pune in aplicare si le traieste prin mintea, emotiile si corpul pe care le are.

Tu cu ce te identifici mai mult?

Solutii pentru tine

Afla cum te putem ajuta sa solutionezi situatiile din viata ta. Vorbeste acum cu cineva din echipa:

TESTIMONIALE

E un curs altfel. Un curs de la care înveți să îți trăiești viața! Sincer! și fără frici!

Pentru că aici îți descoperi fricile, le întelegi, le înlături! Din punctul meu de vedere, din cauza fricilor, noi, oamenii, uităm să trăim cu adevărat!

ALEXANDRU V., Antreprenor
Mi-a depășit orice așteptare.
Profesionalism, implicare și spirit pozitiv. Cătălin îți dă încredere ca orice îți dorești chiar se poate împlini. Personal pot confirma că am început să pun în practică puțin câte puțin și am avut magica surpriză să se împlinească. Acest lucru mi-a dat încredere să aprofundez lectura și să practic și mai mult.

Recomand cu cel mai mare drag tuturor să traiască această experiență: participarea la curs, descoperirea informației și practicarea. E ceva ce doar testând pe pielea ta te convingi și ajungi să crezi.
Recunosc faptul că eu am plecat din poziția de sceptică. Din acest motiv pentru mine efectul a fost cu atât mai puternic. Cătălin știe să insufle oricui încredere în forțele proprii și este extrem de pasionat de ceea ce face. Asta îl face atât de minunat.

SILVIA Ț., Banking, Romania
Cursul de Theta Healing m-a ajutat într-o mult mai mare măsură decât m-am așteptat. Am plecat de acolo cu o stare de împlinire sufletească, de liniște și stabilitate interioară cum nu mai avusesem de multă vreme. Plus o doză importantă de optimism și încredere în mine și-n viitor.
Am învățat să pun întrebările potrivite pentru a-mi putea crea cale spre sursele (cel mai adesea subconștiente) ale problemelor și am învățat că toate concepțiile greșite pe care le avem pot fi schimbate!
Cel mai impresionant aspect, pentru mine, a fost contactul cu oamenii. Pe parcursul celor câteva zile am trăit cu colegii mei niște experiențe care m-au marcat profund. Iar cel mai frumos a fost să văd cum, la sfârșitul cursului, schimbarea se citea și pe chipurile lor: erau mult mai luminoși, mai fericiți și mai senini decât în prima zi.
Recomand cursul tuturor, atât celor care vor să se cunoască, cât și celor sceptici, care cred că o schimbare în bine, în viața lor, nu ar fi posibilă.
Cătălin, este un trainer minunat și un om extrem de cult și dornic de a-și împărtăși cunoștințele și experiența. “Be the change you want to see in the world” este sentimentul cu care am rămas după acest curs. Eu am început deja să văd schimbările.
ALINA T., IT, Romania

Prima dată când i-am cerut ajutorul lui Cătălin, am fost foarte tulburată din cauza unei dureri foarte puternice pe partea dreaptă a capului. Din nefericire, a fost un caz în care medicii nu pot face mai mult decât să prescrie o mulțime de anestezice dăunătoare. Datorită ajutorului lui Cătălin, durerea a devenit mai puțin puternică, apoi a dispărut complet. Au trecut câteva luni și durerea nu s-a mai întors niciodată. Sunt un client repetat și am avut întotdeauna rezultate foarte bune, asa că recomand cu deschidere serviciile lui Cătălin oamenilor care au nevoie de ajutor. Sunt foarte fericită că l-am găsit!

PAOLA, ITALY

Cătălin este o persoană bună și căruia îi pasă. El este acolo pentru tine în orice moment.
Mulțumesc că m-ai ajutat să schimb atât de multe lucruri în viaț
a mea!

IRENE K., GREECE

Îți mulțumim pentru dragostea, grija și energia uimitor de frumoasă pe care le pui în sesiunile tale! Recomand cu mult drag.

SHAWNITA W., EVENT ORGANISER, USA

Un vindecător excelent și puternic. Îți mulțumesc din nou prietene.

JENNIFER, USA

Pur și simplu uimitor!

Mulțumesc!

KRISTEN L., USA

Sesiune de vindecare incredibilă. Mulțumesc foarte mult!

NADIA K., USA

Hai să vorbim!

Contactează-ne cu încredere. Toate conversațiile au caracter privat și îți vom răspunde în cel mult 24 de ore.