MOTIVATIA DE A EVOLUA / TE DEZVOLTA

In dorinta ta de a evolua si de a obtine mai mult, te trezesti cateodata nefericit, nemultumit. Ti se pare ca lucrurile merg prea incet sau deloc. Pare ca universul este axat cateodata pe impiedicarea ta.

Realitatea ar fi ca noi ne impiedicam pe noi insine, dar nu acesta este obiectul postarii de acum.

In toata agitatia mentala si emotionala din viata noastra uitam sa traim clipa prezenta, sa fim prezenti la ceea ce suntem acum.

Da, avem obiective, locuri unde vrem sa ajungem, dar fiind atat de concentrati pe viitor, nu vedem unde suntem acum si cat de mult am evoluat fata de cum eram acum o luna, un an sau 10 ani.

Un mod simplu de a trece temporar peste aceasta stare de nemultumire/nefericire este sa te plasezi fata in fata cu tine din trecut. Vezi diferentele:

  • Ce e nou si bun acum in viata ta?

Bucura-te de aceste imbunatatiri, de evolutia ta si multumeste-ti.

  • Ce consideri ca nu e bun?

Lucrurile care nu-ti plac in prezent la tine sunt lucruri care au existat si inainte si ti-au fost de ajutor, doar ca acum nu mai rezonezi cu ele, nu te ajuta in ceea ce esti acum si ce vrei sa fii in continuare. Asa ca le scoti la suprafata si devin din ce in ce mai presante ca sa le poti schimba. Cauta in tine puterea de schimbare, alege diferit si observa cum viata ti se schimba. Daca simti ca ai nevoie de sustinere si ghidare in acest proces, cere ajutorul unei persoane specializate (psiholog, coach, terapeut).

Am zis mai devreme temporar pentru ca starea ta de nemultumire sau dezamagire cu tine insuti tine doar intr-o anumita masura de ceea ce ai facut. Ea tine de fapt in cea mai mare parte de capacitatea ta de a te accepta asa cum esti, de a fi multumit cu tine si de a progresa in acelasi timp.

Progresul, evolutia ta in viata poate porni din doua motivatii:

  • Nemultumirea ta cu starea ta prezenta sau cu sine (pont: nemultumirea va fi acolo si dupa ce obtii ceea ce vrei pentru ca vei vrea si mai mult dupa aceea)

Sau

  • Dorinta pura intrinseca de a evolua si crea, inradacinata in noi toti cu acceptare fata de trecut si fiind recunoscator pentru tot ceea ce a fost.

Pe ce tip de motivatii se bazeaza dorinta ta de a evolua? Radacinele tale unde sunt plantate?

Solutii pentru tine

Afla cum te putem ajuta sa solutionezi situatiile din viata ta. Vorbeste acum cu cineva din echipa:

TESTIMONIALE

E un curs altfel. Un curs de la care înveți să îți trăiești viața! Sincer! și fără frici!

Pentru că aici îți descoperi fricile, le întelegi, le înlături! Din punctul meu de vedere, din cauza fricilor, noi, oamenii, uităm să trăim cu adevărat!

ALEXANDRU V., Antreprenor
Mi-a depășit orice așteptare.
Profesionalism, implicare și spirit pozitiv. Cătălin îți dă încredere ca orice îți dorești chiar se poate împlini. Personal pot confirma că am început să pun în practică puțin câte puțin și am avut magica surpriză să se împlinească. Acest lucru mi-a dat încredere să aprofundez lectura și să practic și mai mult.

Recomand cu cel mai mare drag tuturor să traiască această experiență: participarea la curs, descoperirea informației și practicarea. E ceva ce doar testând pe pielea ta te convingi și ajungi să crezi.
Recunosc faptul că eu am plecat din poziția de sceptică. Din acest motiv pentru mine efectul a fost cu atât mai puternic. Cătălin știe să insufle oricui încredere în forțele proprii și este extrem de pasionat de ceea ce face. Asta îl face atât de minunat.

SILVIA Ț., Banking, Romania
Cursul de Theta Healing m-a ajutat într-o mult mai mare măsură decât m-am așteptat. Am plecat de acolo cu o stare de împlinire sufletească, de liniște și stabilitate interioară cum nu mai avusesem de multă vreme. Plus o doză importantă de optimism și încredere în mine și-n viitor.
Am învățat să pun întrebările potrivite pentru a-mi putea crea cale spre sursele (cel mai adesea subconștiente) ale problemelor și am învățat că toate concepțiile greșite pe care le avem pot fi schimbate!
Cel mai impresionant aspect, pentru mine, a fost contactul cu oamenii. Pe parcursul celor câteva zile am trăit cu colegii mei niște experiențe care m-au marcat profund. Iar cel mai frumos a fost să văd cum, la sfârșitul cursului, schimbarea se citea și pe chipurile lor: erau mult mai luminoși, mai fericiți și mai senini decât în prima zi.
Recomand cursul tuturor, atât celor care vor să se cunoască, cât și celor sceptici, care cred că o schimbare în bine, în viața lor, nu ar fi posibilă.
Cătălin, este un trainer minunat și un om extrem de cult și dornic de a-și împărtăși cunoștințele și experiența. “Be the change you want to see in the world” este sentimentul cu care am rămas după acest curs. Eu am început deja să văd schimbările.
ALINA T., IT, Romania

Prima dată când i-am cerut ajutorul lui Cătălin, am fost foarte tulburată din cauza unei dureri foarte puternice pe partea dreaptă a capului. Din nefericire, a fost un caz în care medicii nu pot face mai mult decât să prescrie o mulțime de anestezice dăunătoare. Datorită ajutorului lui Cătălin, durerea a devenit mai puțin puternică, apoi a dispărut complet. Au trecut câteva luni și durerea nu s-a mai întors niciodată. Sunt un client repetat și am avut întotdeauna rezultate foarte bune, asa că recomand cu deschidere serviciile lui Cătălin oamenilor care au nevoie de ajutor. Sunt foarte fericită că l-am găsit!

PAOLA, ITALY

Cătălin este o persoană bună și căruia îi pasă. El este acolo pentru tine în orice moment.
Mulțumesc că m-ai ajutat să schimb atât de multe lucruri în viaț
a mea!

IRENE K., GREECE

Îți mulțumim pentru dragostea, grija și energia uimitor de frumoasă pe care le pui în sesiunile tale! Recomand cu mult drag.

SHAWNITA W., EVENT ORGANISER, USA

Un vindecător excelent și puternic. Îți mulțumesc din nou prietene.

JENNIFER, USA

Pur și simplu uimitor!

Mulțumesc!

KRISTEN L., USA

Sesiune de vindecare incredibilă. Mulțumesc foarte mult!

NADIA K., USA

Hai să vorbim!

Contactează-ne cu încredere. Toate conversațiile au caracter privat și îți vom răspunde în cel mult 24 de ore.