ROLUL STARII MENTALE, EMOTIONALE SI SPIRITUALE IN ATINGEREA SUCCESULUI

De ce conteaza starea mentala, starea emotionala si starea spirituala in atingerea succesului?

I. Starea mentala

Starea ta mentala depinde de doua componente: mintea constienta si mintea subconstienta. Mintea ta subconstienta este responsabila de mai bine de 95% din ceea ce ai obtinut sau realizat in viata ta. In mintea ta subconstienta se afla stocate convingerile care te pot sustine in planurile tale sau te pot deraia de la ele.

Cateva exemple simple despre modul in care mintea ta subconstienta te poate sabota in planurile tale sunt urmatoarele:

  1. Daca doresti sa-ti cresti veniturile financiare, dar in subconstientul tau ruleaza o convingere precum: „Oamenii bogati sunt rai” si vrei sa fii un om bun, care ii ajuta pe cei din jurul sau este foarte posibil ca mintea ta sa faca tot ce-i sta in putinta sa te mentina un om bun si iti va sabota orice posibilitate de a face mai multi bani si implicit de a devenit bogat.
  2. In cazul in care ai convingerile: „Trebuie sa muncesc mult ca sa am succes” si „Daca muncesc mult ma imbolnavesc” pentru a te mentine sanatos, subconstientul tau va evita sa te sustina in eforturile tale de a avea succes si pentru ca ceea ce crezi iti defineste realitatea, daca vei vrea sa atingi succesul chiar va trebui sa muncesti din greu si eventual te vei si imbolnavi in acest proces.

Ca sa poti crea viata pe care ti-o doresti ai nevoie sa te intelegi pe tine, sa-ti intelegi mintea, cea mai puternica unealta de creatie pe care o ai in aceasta lume.

II. Starea emotionala

Starea ta emotionala are un impact puternic asupra modului in care obtii ceea ce vrei, cat de repede obtii si daca obtii.

Emotiile tale sunt energia din spatele actiunilor tale. Fara emotiile potrivite, nu vei putea actiona in aliniament cu ceea ce iti doresti.

Daca esti furios pe o situatie, probabil ca ai observat ca tot ceea ce faci devine mai greu, mai frustrant si daca intr-un final reusesti sa obtii ceea ce vrei, tot nu iese exact cum vrei.

De asemenea, daca esti intr-o stare emotionala de depresie sau teama, capacitatea ta de a actiona se duce spre zero si nu mai reusesti sa vezi solutiile pentru situatiile cu care te intalnesti.

Sa inveti cum sa-ti gestionezi emotiile intr-un mod sanatos si rapid si cultivarea emotiilor de fericire, bucurie si iubire sunt esentiale atat pentru succesul tau cat si pentru starea ta generala de sanatate. 

III. Starea spirituala

Starea spirituala se refera la gradul tau de conectare la tine insuti, Sufletul, Supraconstientul tau, la esenta ta divina. Oricum doresti sa o numesti, aceasta iti armonizeaza structurile fizice, mentale si emotionale si te ajuta sa ai o perspectiva de ansamblu, sa regasesti un SCOP in existenta ta. Fara un scop sau un obiectiv care sa aiba impact benefic dincolo de tine, pentru lumea din jur, nu te vei simti motivat pe termen lung si iti va fi foarte greu sa obtii si sa mentii o stare de implinire.

De cate ori ti s-a intamplat sa obtii intr-un final ceea ce vrei, sa te bucuri si la scurt timp sa pierzi acea stare de fericire, de bucurie, de implinire?

Este rezultatul absentei unui SCOP in viata ta.

SCOPUL si CONECTAREA cu tine insuti iti vor da toata energia de care ai nevoie si motivatia de a te trezi dimineata si de a face ceea ce ti-ai propus.

ACTIONEAZA

Probabil ca stii ca a fi nu este de ajuns pentru a obtine ceea ce vrei. Este nevoie sa si actionezi, sa materializezi toate acele stari mentale, emotionale, spirituale pentru a putea crea in viata ta ceea ce-ti doresti.

De cele mai multe ori, capacitatea noastra de actiune este redusa sau oprita cu totul din diferite temeri cum ar fi: daca nu fac cum trebuie, daca nu sunt destul de bun, daca voi fi judecat si asa mai departe. Multe persoane aleg ca sa treaca peste aceste temeri sa copieze diferite modele si desi poate da rezultate, din pacate nu vei ajunge sa creezi ceva veridic in viata ta, ceva care sa te reprezinte.

Sa inveti sa ai incredere in tine, in puterea ta, in capacitatea ta de a evolua si in faptul ca ceea ce ai de oferit lumii este important si frumos asa cum este, te vor ajuta sa traiesti viata cu adevarat si sentimentul de fericire. Fericirea de a fi tu insuti pentru tine, pentru lume si pentru creatia ta.

Afacerea rezoneaza cu tine

Daca detii o afacere proprie, poate vei fi surprins(a) sa afli ca rezonanta ta determina rezonanta afacerii tale si astfel, afacerea ta va atrage situatii si oamenii precum atragi si tu in viata ta.

Pentru a te ajuta sa intelegi mai bine aceasta perspectiva, voi lista o serie de exemple:

  • Daca esti o persoana obisnuita cu obtinerea a ceea ce doresti prin sacrificii (chin in termeni colocviali) sau munca asidua, activitatea antreprenoriala sau de management pe care o desfasori va fi la fel. De asemenea oamenii pe care ii vei atrage in echipa ta sau spre angajare, foarte probabil, vor avea aceleasi principii de functionare.
  • Daca esti o persoana perfectionista sau care crede ca trebuie sa controleze fiecare aspect al afacerii/departamentului, de fiecare data cand vei dori sa iei o pauza de la conducere sau sa lasi o parte din atributiile si responsabilitatile tale unui angajat/subaltern te vei gasi in situatia ca acesta nu se va descurca sau nu va face treaba bine. Aceasta situatie depinde de ambele persoane dar in cea mai mare masura de tine deoarece managementul este in mainile tale si tu ai atras si acea persoana pe care ai putea sa o numesti “incapabila”.
  • Daca esti o persoana foarte competitiva sau tematoare de autoritati, vei atrage in viata ta si in activitatea ta situatii in care va trebui sa te lupti pentru a obtine ceea ce vrei sau sa aperi ceea ce ai construit in fata celorlalti jucatori din piata sau in fata autoritatilor care ai putea crede ca mai mult te incurca sau vor sa te impiedice in mod intentionat.

Toate acestea si multe alte situatii depind de tine, de convingerile, temerile si limitarile tale pe care le-ai acumulat pe parcursul vietii.

Desigur ca determinantii starii tale profesionale sau de afaceri curente sunt mai multi si sunt incadrati in diferite sisteme complexe sau mai putin complexe, dar vestea buna este ca acestea pot fi modificate cu usurinta.

In momentul in care vei alege sa intri in profunzimile subconstientului tau, sa elimini acele limitari si sa le inlocuiesti cu sisteme de convingeri si principii benefice pentru afacerea si activitatea ta profesionala, acestea se vor transforma. Schimbarile tale se vor reflecta in mod indubitabil in activitatea ta si vei atrage situatii care vor sustine cresterea activitatii tale si implicit cresterea ta si a persoanelor din jurul tau.

Solutii pentru tine

Afla cum te putem ajuta sa solutionezi situatiile din viata ta. Vorbeste acum cu cineva din echipa:

TESTIMONIALE

E un curs altfel. Un curs de la care înveți să îți trăiești viața! Sincer! și fără frici!

Pentru că aici îți descoperi fricile, le întelegi, le înlături! Din punctul meu de vedere, din cauza fricilor, noi, oamenii, uităm să trăim cu adevărat!

ALEXANDRU V., Antreprenor
Mi-a depășit orice așteptare.
Profesionalism, implicare și spirit pozitiv. Cătălin îți dă încredere ca orice îți dorești chiar se poate împlini. Personal pot confirma că am început să pun în practică puțin câte puțin și am avut magica surpriză să se împlinească. Acest lucru mi-a dat încredere să aprofundez lectura și să practic și mai mult.

Recomand cu cel mai mare drag tuturor să traiască această experiență: participarea la curs, descoperirea informației și practicarea. E ceva ce doar testând pe pielea ta te convingi și ajungi să crezi.
Recunosc faptul că eu am plecat din poziția de sceptică. Din acest motiv pentru mine efectul a fost cu atât mai puternic. Cătălin știe să insufle oricui încredere în forțele proprii și este extrem de pasionat de ceea ce face. Asta îl face atât de minunat.

SILVIA Ț., Banking, Romania
Cursul de Theta Healing m-a ajutat într-o mult mai mare măsură decât m-am așteptat. Am plecat de acolo cu o stare de împlinire sufletească, de liniște și stabilitate interioară cum nu mai avusesem de multă vreme. Plus o doză importantă de optimism și încredere în mine și-n viitor.
Am învățat să pun întrebările potrivite pentru a-mi putea crea cale spre sursele (cel mai adesea subconștiente) ale problemelor și am învățat că toate concepțiile greșite pe care le avem pot fi schimbate!
Cel mai impresionant aspect, pentru mine, a fost contactul cu oamenii. Pe parcursul celor câteva zile am trăit cu colegii mei niște experiențe care m-au marcat profund. Iar cel mai frumos a fost să văd cum, la sfârșitul cursului, schimbarea se citea și pe chipurile lor: erau mult mai luminoși, mai fericiți și mai senini decât în prima zi.
Recomand cursul tuturor, atât celor care vor să se cunoască, cât și celor sceptici, care cred că o schimbare în bine, în viața lor, nu ar fi posibilă.
Cătălin, este un trainer minunat și un om extrem de cult și dornic de a-și împărtăși cunoștințele și experiența. “Be the change you want to see in the world” este sentimentul cu care am rămas după acest curs. Eu am început deja să văd schimbările.
ALINA T., IT, Romania

Prima dată când i-am cerut ajutorul lui Cătălin, am fost foarte tulburată din cauza unei dureri foarte puternice pe partea dreaptă a capului. Din nefericire, a fost un caz în care medicii nu pot face mai mult decât să prescrie o mulțime de anestezice dăunătoare. Datorită ajutorului lui Cătălin, durerea a devenit mai puțin puternică, apoi a dispărut complet. Au trecut câteva luni și durerea nu s-a mai întors niciodată. Sunt un client repetat și am avut întotdeauna rezultate foarte bune, asa că recomand cu deschidere serviciile lui Cătălin oamenilor care au nevoie de ajutor. Sunt foarte fericită că l-am găsit!

PAOLA, ITALY

Cătălin este o persoană bună și căruia îi pasă. El este acolo pentru tine în orice moment.
Mulțumesc că m-ai ajutat să schimb atât de multe lucruri în viaț
a mea!

IRENE K., GREECE

Îți mulțumim pentru dragostea, grija și energia uimitor de frumoasă pe care le pui în sesiunile tale! Recomand cu mult drag.

SHAWNITA W., EVENT ORGANISER, USA

Un vindecător excelent și puternic. Îți mulțumesc din nou prietene.

JENNIFER, USA

Pur și simplu uimitor!

Mulțumesc!

KRISTEN L., USA

Sesiune de vindecare incredibilă. Mulțumesc foarte mult!

NADIA K., USA

Hai să vorbim!

Contactează-ne cu încredere. Toate conversațiile au caracter privat și îți vom răspunde în cel mult 24 de ore.